Pazar, Temmuz 21, 2013

Silivri, Sancaktepe’nin ciğerini söktü

Bomba transferlerle lige hazırlanan Silivrispor’da orta sahada bir bomba daha patlatarak ligin en kaliteli orta alan oyuncusu olan Erkan’ı renklerine bağladı.


Sancaktepespor’un orta alandaki beyni olan tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlayan Silivrispor ligin en değerli oyuncusunu da renklerine katmış oldu. Birbiri ardına gerçekleştirdiği nokta transferlerle gündemdeki yerini koruyan Silivrispor son bombasını orta alan oyuncusu Erkan ile patlattı. Birçok takımın peşinden koştuğu tecrübeli oyuncu tercihini yeni sezonda Silivrispor’dan yana kullandı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninin ardından bir açıklamada bulunan Erkan; “Silivrispor’da iyisiyle kötüsüyle bir sezonum geçti. Kaptan Özgür’e bir sözüm vardı ve bu sözü gerçekleştirmek adına tekrar Silivri’deyim. Yarım kalmış hiçbir işim yoktur ve geçmişte yarım kalmış bir işi bitirmek adına evet dedim. Ne denli büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Silivri her zaman en iyisini hak ediyor ve bende bunu göstereceğim” dedi.


Atun, “Geleceği inşaa ediyoruz”
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun imza sonrası yaptığı açıklamasında; “Biraz fazla oluyoruz galiba ama olsun Silivri ve Silivrispor için bu fazlalık az bile. Geleceğini inşaa ettiğimiz Silivrispor’da önemli isimleri takıma kazandırmak temeli sağlam atmaya benzer temeli sağmala almazsak üst yapıyı oluşturamazsınız. Erkan gibi önemli oyuncuların ilk tercihinin Silivrispor olması da temellerin sağlam atıldığının işareti değilde nedir. Kemik kadroyu oluşturduk gibi bir şey ama birkaç nokta transfer daha yapmak istiyoruz. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Forvet hattına ve kanatlara oyuncu dahil edip kampa bu şekilde gitmeyi planlıyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery columns="5" ids="70539,70538,70537"]

1 yorum:

yorummmm dedi ki...

Acaba. en kaliteli oyuncusu yazmisiniz ya siz hic bu ligi seyretmediniz heralde evet erkan iyi oyincu ama bu oyuncuyu hedef gosterip seyircinin onune atmayin silivri icin iyi transfer diyebilirim.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...