Perşembe, Temmuz 18, 2013

Semih Bilen Selvispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, geçen sezon Vardarspor’da top koşturan sol kanat oyuncusu Semih Bilen’i kadrosuna kattı. Batı Trakya’dan hocası Birol Yalçın’ın isteği doğrultusunda gelişen transfer sonrası açıklama yapan başarılı oyuncu ‘’Yeni sezona hazır olduğunu, Selvispor’u başarıya ulaştırmak için mücadelede edeceklerini’’ söyledi.


 


Semih Bilen Kimdir?
1989 İstanbul doğumlu oyuncu futbola Denizköşklerspor’da başladı. 3 sezon başarı ile forma giydikten sonra  İstanbulspor A.Ş.’ye transfer olan oyuncu burada çeşitli kategorilerde 5 sene oynadı ve İstanbulspor ile  Türkiye Şampiyonası tecrübeleri yaşadı.


Daha sonra Süper Amatör  Lig ekiplerinden Cerrahpaşaspor’da bir sezon geçiren sol kanat oyuncusu , transfer olduğu Batı Trakya Türkleri’nde 2 sezon forma giydi. Geçen sezonu Vardarspor’da geçirdikten sonra, yetiştiği ve mahallesinin takımı olan Denizköşklerspor’da şampiyonluk yaşayarak takımın  bir üst lige çıkmasında pay sahibi olan  Semih Bilen önümüzdeki sezon Zeytinburnu temsilcisi Selvispor için ter dökecek. 

HABER: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.