Perşembe, Temmuz 18, 2013

Santrafor Soner Kaan teklifleri değerlendirecek

Geçtiğimiz sezon Paşabahçespor'da forma giyen ve santrafor mevkiinde mücadele eden 1989 doğumlu Soner Kaan, transfer tekliflerini değerlendirecek.
IMG_4793

Soner Kaan Kimdir ?


Futbol hayatına 2001 yılında Fatih Karagümrükspor’da başlayan 1989 doğumlu futbolcu burada 4 yıl alt yapıda oynadıktan sonra Fatih Hilal Gençlikspor’da 2 sezon geçirmiş Çaykur Rizespor’a transfer olmuştur. Bir sezon Karadeniz ekibinin Alt Yapısında mücadele ettikten sonra tekrar İstanbul’a dönmüş ve bir sezon Küçükpazarspor formasını terletmiştir. 2008 yılında Nurtepespor’da başarılı bir sezon geçiren forvet oyuncusu buradan tekrar ilk futbol hayatına başladığı Fatih Karagümrüksporla anlaşmıştır. Burada 5 maç oynadıktan sonra 2.Lig ekiplerinden Tepecikspor A.Ş ile anlaşmıştır. 2010 yılında tekrar Amatöre dönüş yaparak o dönemin flaş takımlarından Ayazağaspor’la anlaşmış ve Sarı Yeşillilerle 3.Lig Terfi maçları tecrübesi yaşadı . (Finalde Sancaktepe Belediyespor’a kaybettiler)2010 yılını Süper Amatör Lig takımlarından Çatalcaspor’da geçiren Soner Kaan, 2011 yılında Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Çıksalınspor'da forma giydi ve geçen sezonu da Paşabahçespor'da noktaladı.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

1 yorum:

Mesut güneş dedi ki...

Krallllll adamsınn

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.