Perşembe, Temmuz 18, 2013

Mithat ile Vefaspor'un yolları ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor'la anlaşan pivot santrafor Mithat Geyik, yaşanan bazı sorunlar nedeniyle Yeşil beyazlılarla yollarını ayırdı.

Mithat Geyik kimdir?

1987 doğumlu Mithat Geyik, futbola Yıldırım Bosnaspor alt yapısında başlayan oyuncu dört sezon çeşitli altyapı kademelerinde forma giydikten sonra alt yapıdan çıkıp kulübünde profesyonel olmuş, 2006-2007 ve 2007-2008 sezonunun ilk yarısında Yıldırım Bosnaspor formasıyla 3.Ligde mücadele etmişti. 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında Çaykurspor ile amatöre dönen oyuncu takımına büyük fayda sağlamış, takımıyla terfi tecrübesi yaşamış hatta 3.Lige çıkma final maçında Düzcespor’a 3-2 yenilen Çaykurspor  son dakikalarda yediği golle 3.Ligin kapısından dönmüştü. Sonrasında bir sezon Güzelce forması giyen oyuncu, 2 sezon da Arnavutköyspor formasıyla ter döktü. 2 sezon önce temmuz ayında Leventspor’un kadrsouna katılan deneyimli oyuncunu geçtiğimiz sezon başı Bayrampaşa Tunaspor ile anlaşmış fakat ilk resmi maçını oynadıktan sonra takımdan ayrılıp yeniden Leventspor’a dönmüş ve sezonu da burada noktalamıştı. Kariyerinde 1 Türkiye Şampiyonası tecrübesi ve TFF 3.Lig’de 16 maçı bulunuyor.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

3 yorum:

futbolsever dedi ki...

Oğuzhan kaldımı vefada?

olcay dedi ki...

oğuzhan erdekspora transfer oldu galiba

çağatay dedi ki...

erdekspora gitti belediye takımları parayı bol bulunca arap sabunu misali oluyorlar

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.