Çarşamba, Temmuz 17, 2013

İlyas Çevik yeniden Dikilitaş'ta

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaş, İlyas Çevik ile yeniden anlaştı. Alt yapısında ve A takımında uzun yıllar forma giyen sol kanat oyuncusu bir sezon aradan sonra tekrar Dililitaş formasını terletecek.


Dikilitaş’la Bölgesel Amatör Lig’e yükselme sevinci de yaşayan İlyas Çevik, 2011-2012 sezonunda zellikle Play Off maçlarında gösterdiği üstün performansla İstanbul Amatör Bölge Karmasına seçilen oyuncu, Nevşehir ve Kayseri'de oynanan maçlar neticesinde, finalde Ankara Bölge Karmasını penaltılarla eleyip şampiyon olan ve ülkemizi eylül ayında Türkiye'de yapılacak UEFA Regions Cup turnuvasında temsil etmeye hak kazanan İstanbul Amatör Karmasının da banko oyuncularından biriydi.


IMG_2794
İlyas Çevik kimdir?
Futbola Sarıyer minik takımında başlayan genç futbolcu, bir sezon mavi beyazlı kulübün minik takımında forma giydikten sonra,16 yaşında Dikilitaş takımıyla üç sezon aralıksız olarak kırmızı beyazlıların U17  ve U19 takımlarında forma giyip sonrasında A Takımına yükselmişti. 2 sezondur da Dikilitaş A Takımı forması giyen genç sol açık 2010-2011 sezonunda takımıyla 3.'lük yaşamış, Bölgesel Amatör Lig Play Offlarına katılamamıştı. 2011-2012 sezonunda ise, Bölgesel Amatör Lig için Play Off maçlarını gol averajıyla dördüncü bitiren Dikilitaş takımının direk terfi etmesindeki en büyük paylardan biri, hızıyla enerjisiyle savaşçı yapısıyla kuşkusuz ona aitti. İlyas Çevik, geçtiğimiz sezonu da Leventspor’da tamamladı.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.