Cumartesi, Temmuz 20, 2013

Hakkı Çelebi Babaeskispor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, geçtiğimiz sezon Keşanspor'da forma giyen Hakı Çelebi ile anlaştı.


Bölgesel Amatör Lig'in iddialı takımlarından Babaeskispor, santrafor mevkiinde ki sorunu Keşanspor’da 2012-2013 futbol sezonunda 24 gol atan Hakkı Çelebi’yi transfer ederek çözdü.

Babaeskispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sertgün’ün bürosunda gerçekleşen imza töreninde Hakkı Çelebi kendisini bir yıllık Babaeskisporlu yapan imzayı atarken, “yuvama döndüğüm için mutluyum” dedi.

hakki1

İmza töreninden sonra bir açıklama yapan Babaeskispor Kulüp Başkanı Ayhan Sertgün, Gazetemiz Spor Servisine şunları söyledi; “Geçtiğimiz sezon takım olarak gol konusunda santrafor mevkiinde çok büyük sıkıntılar yaşamıştık, Teknik Heyetinde talebi doğrultusunda, daha önce bizim de çok yakından tanıdığımız Hakkı Çelebi ile anlaşarak bu sorunu çözdük. Hakkı Çelebi, çok genç bir oyuncu, hatta her ne kadar yurt dışından geldikten sonra Alpulluspor’da futbola başlasa da hemen ertesi sene Babaeskispor’un Alt Yapısına gelerek kendini ve yeteneklerini daha da geliştiren bir oyuncumuzdur. Kendisi zaten BAL'da 2012-2013 futbol sezonunda Keşanspor forması altında 24 gol atarak spor kamuoyunda dikkatleri üzerine çekmiştir. Babaeskispor’da da ayni performansı göstereceğinden eminim, ben takım için hayırlısı olsun diyorum. Babaeskispor bu sezonda geçen yıl ki yerinden çok daha yukarıları hedefleyen bir takım olacaktır. Burada kişiler geçicidir kurumlar bakidir Babaeskispor’un başarısı için futbolcular ve yöneticiler yine hep beraber el ele vererek yeni sezonda en iyi yerlerde olacaktır. Yeni sezonda ki ilk hedefimizden biri bu sezon ilk beş içine girmek olacaktır. Yönetim Kurulu olarak bunu da başaracak kadroyu oluşturduğumuza inanıyorum”dedi.

Kulüp Başkanı Ayhan Sertgün’ün açıklamalarından sonra yeni mukavele imzalayan ve yuvaya dönen Hakkı Çelebi ise yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “6 sene sonra tekrar yuvaya döndüm, Babaeskispor benim için her zaman tercihlerimin başında gelmiştir. Aslında geç bile kaldığımı düşünüyorum, bugün tekrar anlaştığım için çok mutluyum. Biz buranın çocuğuyuz, Babaeskispor’un en iyi yerlere gelmesi için takım arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Beni tekrar yuvaya kabul eden başta Kulüp Başkanımız Ayhan Sertgün olmak üzere, Sayın Hocam Günay Benice’ye de çok teşekkür ediyorum.”


KAYNAK: www.babaeskisoz.com

2 yorum:

umut dedi ki...

hocam keşanspor geçen sezon bal da değil edirne sal daydı 2012-2013 sezonunda bu arada golcü kral çelebiyi kaybettiğimiz için üzgünüz kendisine babaeskide başarılar

turan yılmaz dedi ki...

SEVGİLİ HAKKI BABAESKİSPORA TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN SANA VEBABAESKİSPORA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİM İNŞALLAH ÇAYLARIMIZI BİR ARAYA GELDİĞİMİZDE İÇERİZ TURAN YILMAZ T.D

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...