Cumartesi, Temmuz 20, 2013

Ergin Kankal da Akçakocaspor'dan ayrıldı

Akçakocaspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Yeni sezona sancılı giricek olan  Bölgesel Amatör Ligdeki Akçakocaspor’da belirsizlik nedeniyle geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen futbolcular bir bir takımdan ayrılıyor.


Yeni sezondaki teknik kadronun bile belli olmadığı Akçakocaspor’da belirsizlik nedeniyşle takımdan ayrılan son futbolcu  Ergin Kankal oldu.


Çine Madranspor'la anlaştı
Geçtiğimiz sezon takımın ön liberosu olan çalışkanlığı ile dikkatleri çeken,takımın başarısı için elinden geleni yapan centilmen kişiliği ile tanınan Ergin Kankal belirsizlik nedeniyle takımdan ayrıldığını belirterek “Akcakocaspor’a gelmeden öncede Tekirdağspor’da ısrarla transfer etmek istedi ama, Akcakocaspor eski baskanı Yigit Önder Yılmaz’ınısrarları dolayısıyla Akcakocaspor’u tercih ettim bundan da pişmanlık duymadım. Akcakocaspor’da 24 maçta görev alıp 1 gol attım. Bu sezonda Bal ligi takımlarından Aydın Çine Madranspor’la anlaştım.Akcakocaspor’da yönetimdeki belirsizlik yüzünden ayrıldım kimseye kırgın değilim sonuna kadar oynadığım formanın hakkını verdigimi düsünüyorum Akcakocaspor’a gelecek sezon başarılar diliyorum”dedi.


Ergin Kankal kimdir?
Ergin Kankal 1988 İstanbul Bakırköy doğumlu olup ,oynadığı takımlar, Kocasinan 4 sene Eyüpspor 3 sene ,sonrasında sırasıyla Çengelköy, Çıksalın, Velimeşe Belediyespor son olarakta geçtigimiz sezon Akçakocaspor’da ön liboro olarak oynadı.


HABER: İBRAHİM TUZCU

1 yorum:

Halil81 dedi ki...

Boludakı düzce akcakoca macını izlemistim sahada iyi olan 2 3 futbolcudan biriydi kalecileri sol aciklari ve bu arkadasi düzcesporda görmeyi cok isterdim basarılar

Beylikdüzüspor'dan amansız takip

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Anadolu Futbol Kulübü'nü 2-0 yendi.