Pazar, Temmuz 21, 2013

Edirnespor Gençlik'ten 2 transfer daha

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor Gençlik, geçtiğimiz sezon Yeni Diyarbakırspor’da forma giyen İlhan Kahraman ve Patnos Gençlikspor’dan Senar Kurt ile anlaştı.

İlhan Kahraman kimdir?
1987 doğumlu futbolcu Karşıyaka ile futbola başlamış, Menemen Belediyespor’da bir sezon forma giydikten sonra Karşıyaka ile profesyonelliğe imza atmıştır. Sırasıyla Göztepe, yeniden Karşıyaka, Mardinspor, Çorumspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor, Torbalıspor’da profesyonel olarak forma giydikten sonra geçen sezon Yeni Diyarbakırspor ile amatöre döndü ve takımıyla birlikte 3.Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Futbolcunun kariyerinde 3.Lig’de 43 maçta 5 golü, 2.Lig’de 28 maçta 4 golü ve BAL’da 25 maçta 6 golü bulunuyor.

BPpRd4cCQAEeIas.jpg large

Senar Kurt kimdir?
1990 doğumlu forvet oyuncusu İl Özel İdaresi Vanspor’da 2005’de futbola başladı ve 2009 yılında Van DSİ Spor’da bir sezon forma giydikten sonra tekrar futbola başladığı kulübe döndü ve son 2 sezondur da Patnos Gençlikspor’da forma giydi. BAL’da 26 maçta 18 golle başarılı bir sezon geçirdi.

HABER: ERHAN HARPUT

1 yorum:

kemalettin dirik dedi ki...

evet edirne spor doğu ligindentransferlere devam ediyor...bu yıl farklı bir transfer politikası yürütüyorlar hayırlı olsun...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...