Çarşamba, Temmuz 24, 2013

Beykoz 1908 A.Ş.'de neşe hakim

Önümüzdeki sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. antrenmanları neşeli mi neşeli geçiyor. Kadrosunun tamamına yakınını yenileyen sarı-siyahlılar ilk etap çalışmalarının ana kısmını oluşturan kondisyon antrenmanlarının ardından adeta pestili çıksa da son bölümlerde yapılan neşeli çalışmalar yorgunluğu unutturacak nitelikte. Teknik Direktörler Uğur Sakaloğlu-İskender Közen ikilisi kadrolarının her geçen gün alternatifi bol hale gelmesinden memnunlar. Futbolcuların hırslı ve enerjik hali ikiliyi lig maçları öncesinde umutlandırıyor. Antrenmanları başta Başkan Zeki Aksu olmak üzere futbol şubesini oluşturan isimler de yakından takip etmekte.


    ZZ1


Takıma dahil edilen isimlerin Beykoz 1908 A.Ş.Takımının ağırlığını kaldırabilecek görüntü arz etmeleri Teknik Kadroyu sevindirmekte. ERHA /Beykoz ve Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada bulunan Teknik Direktörlerden Uğur Sakaloğlu, “Şu anda çalışmalarımız belirlenen hedef doğrultusunda devam etmekte. Tek sıkıntımız sahamızın zemini, bu sebeple çift kale maçlarımızda ve de diğer toplu çalışmalarda sakatlık korkusunu yaşamıyoruz desek yalan olur. Bu nedenle bazı günler ilçenin suni çim zeminli sahalarına gidip taktiksel çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz. Aramıza katılan arkadaşları bayağı bir gayretli gördüm, yeteneklerini  fazlası ile göstermekteler. Bu arada yeni isimlerin de kadroya dahil edilmesi devam edecek. Lig başlayıncaya değin ideal kadromuz şekillenmiş olacak” diye konuştu.


Beykoz 1908 A.Ş.Genel Koordinatörü Mustafa Ülker ise yaptığı açıklamada kadrolarını yenilediklerini hatırlatırken,” Beykoz 1908 takımı hangi ligde yer alırsa alsın bir cazibe merkezi olma özelliğini korumakta. Bazı futbolcu kardeşlerimiz bu sezon bizimle birlikte olmak istemediğini söyleyince yolları ayırdık. Bu ana kadar verdikleri hizmetler nedeni ile teşekkür ediyoruz. Transfer döneminde yetenekli isimleri kadromuza dahil etmeye devam ediyoruz. Bu transferler hem kendileri için hem de Beykoz 1908’de kendini gösterip daha üst liglere transferlerine olanak sağlayacak nitelikte. İstanbul dışından gelen futbolcularımızın hemen adapte olmaları ise takım açısından extra bir durum ortaya çıkardı” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery columns="5" ids="71009,71008,71007,71005,71006"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...