Salı, Temmuz 23, 2013

Arnavutköy Belediyespor'dan imza şov

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunu yaptığı basın toplantısı ile resmen açmış oldu. Arnavutköy temsilcisi dış ve iç transferde ise futbolculara resmi imza attırdı.
Sezon açılışı ve tanıtım toplantısına Başkan Ercan Üner, Başkan vekili Faruk Ceylan, Sinan Kadı, Murat Küçük, Ş.İsmail Aksu, Mehmet Sevinçtekin katıldı.


Kulüp lokalinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında ilk sözü alan Arnavutköy Belediyespor başkanı Av. Ercan Üner futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, yeni sezonun hayırlı bir başlangıçla sakatlıksız geçmesi temennisinde bulunarak, yeni yapılan transferlerin takıma adapte sorunu yaşamadan geçişin hızlı olmasını diledi. Yurt dışından yapılan transferlerin kulüpte misafir konumunda olduklarını ve Türk misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtmamız gerektiğini ifade eden başkan Üner son olarak bu sezon Arnavutköy Belediyespor kulübünün çıtayı yükseğe taşıdığını ve kesinlikle başarı beklentisinde olduğunu vurguladı.


IMG_3996


Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ziyaret etti
Arnavutköy Belediyespor tarihinde bir ilk yaşandı. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tanıtım toplantısında, Bölgesel Amatör Lige çıkan futbol takımının bu sezon gösterdiği başarıdan dolayı kutlamak isteyen ve yeni transferlerle adından söz ettiren Arnavutköy Belediyespor yeni yönetim kurulunu yerinde ziyaret eden Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, yaptığı kısa konuşmada, ‘’öncelikle yeni transferleri tebrik ederken geçtiğimiz sezon başarılı olan diğer futbolcuları hocaları ve yönetim kurulunu tebrik ederim’’ dedi.  Yeni sezonda oluşturulan yönetim kurulunda sürpriz isimler dikkat çekerken, daha önceki dönemlerde Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Ş.İsmail Aksu ve Murat Küçük yeni oluşturulan yönetim kadrosunda etkin görevler alarak yeniden göreve geldiler.


IMG_4027


Teknik heyet imzaladı
Adnan Keskin, Bahri Yılmaz, İsmail Karabulut ile 3+1 sözleşme imzalayan Yeni yönetim kurulu daha sonra tüm futbolcularını basına tanıttı.


İç transferde 10 imza
Altyapılarda dikkat çeken oyunculardan Çağrı Akgün ve Sefa Kaygusuz A takıma yükselirken; Serkan Cinaz, Mustafa Kaplan, Hakan Çelebi, Sinan Kayhan, Aytaç Şahinkaya, İ. Alper Balaban, S.Güven Alşak, Gökhan Öztürk ile tekrar sözleşme imzalayarak kadroda kaldılar.


IMG_4018


2 Bulgar ve 1 gurbetçi futbolcu Arnavutköy Belediyespor’da
Yeni transferler arasında dikkat çeken oyuncular arasında ilk sırayı alan Edirnespor Gençlik’den transfer edilen 2 Bulgar oyuncu aldı. Yancho Ivanov Andreev ile Tsvetan Angelov Filipov renklerine bağlayan Arnavutköy Belediyespor daha sonra Almanya Türkiyemspor’dan Barış Demircan ile sözleşme imzaladı.


Zonguldak Kömürspor’dan Barış Keserci, Tuzlaspor’dan Uğur Çolak, Çağlayan Gençlerbirliğispor’dan Engin Yüksek, Küçükçekmecespor’dan Fırat Balığıkurdu, Gazi Mahallesispor’dan Fatih Dalgıç, CFS Bağcılarspor’dan Okan Dernek, Güngören Belediyespor’dan Ramazan Akkaya ile sözleşme imzalayan Arnavutköy Belediyespor geçtiğimiz sezonun en başarılı bölgesi kalesini de sağlama alarak 3 yeni kaleci ile anlaştı. Ceyhanspor’un başarılı file bekçisi Abdullah Bilal Toplu, Çatalcaspor’dan Anıl Tezcan ve Büyükçekmece spordan genç yetenek Serhat Kaçmaz Arnavutköy Belediyespor kalecileri oldular.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ


[gallery columns="5" ids="70785,70784,70783,70780,70781,70782,70779,70778,70777,70774,70771,70772,70775,70776,70773,70768,70769,70770,70766,70767"]


 

1 yorum:

ABDULKADİR AÇIKALIN dedi ki...

HELAL SANA BAŞKAN BEKLEDİĞİMİZ TRASFERLER OLDU BEKLE BİZİ 3.LİG ARBEDE GELİYOOOOOOOOOOR

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.