Salı, Haziran 18, 2013

Yalıköy ve Kumburgaz puanları paylaştılar

İstanbul 2.Amatör Lig 2.Grup'ta bir üst ligee çıkma mücadelesi veren ve grupta ikinci sırada yer alan Yalıköyspor, Karacaköy sahasında oynanan karşılaşmada Kumburgazspor'la puanlar paylaşıldı.


Karacaköy sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ekip konuk Kumburgazspor oldu. Maçın 2.dakikasında gelişen atakta Enes attığı golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Kalesinde golü erken gören ev sahibi Yalıköyspor 3.dakikada geliştirdiği atakta Evren’le golü bularak beraberliği sağladı1-1. Daha maçın başında karşılıklı atılan gollerle iki takımda Sıcak havaya rağmen yaptıkları mücadele ile bu kez galibiyet golü için mücadele etmeye başladılar. Maçta ilk yarının bitimine doğru gelişen Kumburgaz atağında Deniz 41.dakikada attığı golle eşitliği bozarak takımını öne geçirdi 2-1.Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.


Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili ve lenik başlayan ev sahibi Yalıköyspor beraberlik golü için baskıyı kurmasına rağmen zaman zaman oyunun temposunu eline alan Kumburgazspor rahat futbolu ile dikkat çekti. Konuk ekip geliştirdiği ataklarla gole yakın olmasına rağmen eline geçirdiği gollük pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 83.dakikasında gelişen Yalıköyspor atağında Selman attığı golle tekrar eşitliği sağladı 2-2. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca iki takımda sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak hanelerine birer puanı yazdırdılar.




 HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.