Cuma, Haziran 14, 2013

Vefa’nın Teknik Direktörü belli oldu

Bölgesel Amatör Ligde hedefini 3.Lig olarak belirleyen ve Kongre’nin ardından daha güçlü bir Yönetim kuran Vefa’nın yeni sezondaki Teknik Direktörü belli oldu.




Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran, 2013-2014 futbol sezonunda Vefa’nın başına geçtiğimiz sezon Büyükçekmecespor’da görev yapan Şenol Demir’i getirdiklerini açıkladı.


“Güçlü bir kadro kuracağız”
Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran yaptığı açıklamada, “105 yıllık tarihi ile Türk futbolunda çok önemli bir yere sahip olan Vefa’nın yeniden Profesyonel Liglere dönme vakti geldi. Geçtiğimiz sezon bir takım şanssızlıklardan ve bazı nedenlerden dolayı muvaffak olamadığımız hedefimize bu sezon ulaşmak için Yönetim Kurulu olarak çok büyük özveri gösteriyoruz. Yenilenen ve daha da güçlenen Yönetimimizle bu sezon 3.Lige yükseleceğimize inanıyoruz. Bu nedenle ilk olarak Teknik Direktör konusunu çözüme kavuşturduk ve geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiğimiz ve Amatör Ligleri çok iyi bilen Şenol Demir ile anlaştık. Kendisine bütün imkanları sunacağız.” dedi.


“Demir’in 3.Lig primi 50 Bin TL”
Teknik Direktör Şenol Demir ile dün akşam anlaştıklarını ve birkaç gün içerisinde sözleşme imzalanacağını ifade eden Gülbaran, “Çok güçlü ve çok iddialı bir kadro kuracağız. Geçtiğimiz seneden kalan futbolculara ilaveten Şenol Demir’in raporu doğrultusunda çok önemli oyuncuları bünyemize kazandıracağız. Yönetim Kurulumuzdan bir iş adamı sadece Şenol Demir’e bile 3.Lige çıkma primi olarak 50 Bin TL söz verdi. Bu miktar bile 3.Ligi ne kadar istediğimizin kanıtıdır” şeklinde konuştu.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

15 yorum:

futbolsever dedi ki...

Ali kemal abi

http://www.buyukcekmecespor.com/
Bu sitede şenol hocanın çekmeceyle yeniden anlaştığı yazıyor

akd dedi ki...

Dün akşam Vefa'nın Başkanı Mesut Bey, "Şenol Hoca ile anlaştık" dediğinde, biz Hocayı aradık. Şenol Hoca net bir şey söylemedi. Bunun üzerine Sayın Gülbaran'a, "Şenol Hoca'nın Büyükçekmece ile yeniden anlaştığını duyduğumu" söyledim. Mesut Bey, yeniden Şenol Hoca ile görüştü ve çok geç saatlerde "sen artık yazabilirsin, yeni Hocamız Şenol Demir oldu" dedi. Ben de bunun üzerine haberi Başkan'ın ağzından yazmayı tercih ettim. Benim bildiğim budur.

futbolsever dedi ki...

Aaladım abi sen ne diyorsan doğrudur.

TAKİPÇİ dedi ki...

şenol hoca işini iyi biliyor:) (ben kendisini hiç tanımam sadece amatör ligi takip eden amatör sevdalısı bir vatandaşım) fakat sitelerde durmadan reklamını yapıyor gündemde kalmak için bu hiç etik bir şey değil kendini istanbul da kanıtlamış kaliteli bir hoca başarıları ortada bunlara hiç gerek yok herkes az çok Şenol Demiri tanır ve takımında görmek ister umarım hakkınızda hayırlısı olur.

çağatay dedi ki...

ŞENOL DEMİR VEFA'DA

vefalı dedi ki...

senol hoca vefa camiasına hayırlı olsun.mesut baskanımızın müthiş teklifine hayır diyemedi.gece gec saatlerde anlaşma saglanmıştır.basarılar vefa...

SPORSEVER dedi ki...

EDİRNE GENÇLİK SPOR ile anlaştı bosuna yaziyorsunuz

çağatay dedi ki...

GEÇ KARDEŞİM YALAN YANLIŞ ATMAYIN EDİRNEYLE ANLAŞMIŞ VS. DİYE

akd dedi ki...

Çağatay Bey, SPORSEVER rumuzlu Üyemiz, Süper Amatör Ligde görev yapan bir Hocamız. Bu sabah yine bildiğimiz tanıdığımız bir Hocamız bu şekilde bir haber verdi... SPORSEVER rumuzlu Üyemiz şimdiye kadar asla yanlış bir yanıltıcı bir yorumda bulunmadı.

vefalı dedi ki...

edirne baskanı hakan sedefçi nin senol hocaya teklifi dogrudur.fakat hakan sedefçi istifa edeceginden dolayı bu tekliften vazgecti.

akd dedi ki...

Sayın Başkan Mesut Gülbaran, Emrah Erdoğ ve Şenol Demir, biraz önce Ataköy'de resmen anlaştılar. Fotoğrafı da habere ilave edeceğim. Vefa'ya hayırlı ve uğurlu olsun.

Melih1908 dedi ki...

Hayırlısı olsun.yonetim cok önemli bir hocayla anlaştı.cok kaliteli vefa takımı seyredeceğiz.tebrikler.

çağatay dedi ki...

SN.ALİ KEMAL BEY EDİRNE'DE DEDİĞİNDE ŞENOL HOCA VEFA İLE TOPLANTI HALİNDEYDİ UFAK TEFEK KONULAR KALMIŞTI DOLAYISI İLE BİRŞEY YAZARKEN EMİN OLMAK LAZIM HERŞEYİN DE BİR İLKİ VARDIR TABİİ Kİ SAAT 15:00 İTİBARI İLE VEFA VE ŞENOL HOCA OLAYI KAPANMIŞTIR.İMZALAR ATILMIŞTIR.VEFA'MIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SPORSEVER dedi ki...

HERKESE HAYIRLI OLSUN O ZAMAN
BASARILAR ŞENOL HOCAM

çağatay dedi ki...

iyi dilekler sunan herkese teşekkürler çok zor oldu ama sonunda oldu hayırlı ,uğurlu olsun.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...