Salı, Haziran 11, 2013

Ümraniyespor futbolcu seçecek

 Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, 2013-2014 futbol sezonunda A Takım'da oynatmak üzere futbolcu seçmesi yapacak.


1990-1996 doğumlu futbolcular arasında yapılacak seçmeler, 11 Haziran Salı günü, saat 13:30'da, Ümraniyespor'un Hekimbaşı Tesisleri'nde gerçekleşecek.


Seçmelerde yer almak isteyen futbolcuların, antrenman ekipmanları ile birlikte belirtilen saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.


Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

yusuf polat dedi ki...

1988 istanbuk doğumluyum beyoğlu yeniçarşıda METİN KURT,ABDULLAH ERCAN gibi deneyimli hocalarla çalışdım.stoper sağ bek ön libero mevkilerinde oynuyorum.seçmelere katılmam mümkünmü acaba.

enes sert dedi ki...

merhaba ben 1996 doğumluyum çok hızlı bir oyuncuyumdur kanatlarda ve ofansif defansif orta saha ve forvet oynuyorum seçmeleriniz hala devam ediyor mu

Fatih dedi ki...

1996 dogumluyum kanatlarda etkiliyim teknik kapasitem oldukça iyidir orta alanda görev yapabiliyorum seçmeler bitmiş gelme ihtimalim varmı ?

tuncay dedi ki...

Bırdahakı secmeler ne zmn olacak bılgısı olan varmı?:-)

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...