Cuma, Haziran 21, 2013

Tunaspor altyapısında devrim




Bayrampaşa İlçesi'nin köklü Kulübü Bayrampaşa Tunaspor, Altyapıda devrim niteliğinde kararları hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Mustafa Altuntaş Başkanlığındaki Tunaspor Yönetim Kurulu, öncelikli olarak Altyapı Genel Koordinatörlüğüne getirdiği Ahmet Bayraklı Hocanın geçmişinde  Altyapı başarılarıyla dolu.Bir çok kez İstanbul İl Şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonlukları kazanan başarılı Teknik Adam, halen devam eden İlçeler arası U14 Futbol Turnuvasında Bayrampaşa İlçesi U14 Futbol Takımının Teknik Direktörlük görevini yürütüyor.


Başarılı Teknik Adam Ahmet Bayraklı'nın yeni göreviyle ilgili olarak görüşleri şöyle, "Tunaspor'da Devrim niteliğinde Altyapı çalışması ve özellikle her yaş grubunu kapsayan bir tarama başlatmak istiyoruz. Öncelikli hedeflerimiz İlköğretim Okullarında,Beden Eğitimi Öğretmenleriyle birlikte Koordineli bir şekilde çalışarak,Tunaspor'a hayat verecek olan Altyapı çalışmasını başlatmak istiyoruz. İASKF'nin düzenlemiş olduğu ve halen devam eden U14 İlçeler arası Futbol Turnuvası'nın bitiş tarihi ile birlikte,her yaş grubundan tarama çalışmalarımıza hız vereceğiz"dedi.




HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com


Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.