Perşembe, Haziran 20, 2013

Silivri Ortaköy, Fenerköypor'a acımadı

Silivri Belediyesi ve Silivri Kulüpler Birliğinin ortaklaşa organize ettiği Veteran Turnuvasının ilk maçında Ortaköy Veteranları, Fenerköyspor Veteranlarını 3-1 yenmesini bildi.


Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen oyunda Ortaköy Veteran takımı Ali ve Oğuz’un (2) attığı gollerle sonuca giderken Fenerköyspor’un tek golünü Şafak penaltı atışından kaydetti. Müsabakanın ilk yarısında mükemmel bir gole imza atan Serçe Ali golden sonra gelişen pozisyonda sakatlanınca sağlıkçı Zeki Mayıs ilk müdahaleyi yaparak oyuna devam etmesini sağladı. Lig usulü oynanan maçlarda ilk yenilgisini alan Fenerköyspor’da Başkan Muharrem Eren; “Yenmek yenilmek o kadar önemli değil. Bizim için bu turnuvaya katılıp dostluğumuzu pekiştirmek. Bizim takım bu turnuvada şampiyonluğu yakalarsa eğer tüm takımı bir haftalık Kıbrıs tatiline göndereceğim. Fakat takım şampiyon olamazsa eğer tüm takım başkan olarak beni Kıbras’a gönderecek anlaşmamız bu şekilde” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


İhsan Atun KÜPE’de




Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun KÜPE FM’de sunulan Gündemdekiler programına katılıyor.



Silivrispor’un çiçeği burnunda Başkanı İhsan Atun sunuculuğunu Kamil Bilici’nin yaptığı Gündemdekiler Programının konuğu olacak. Silivrispor ile ilgili gündemde olan konuların anlatılacağı program Cuma günü saat 14.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.