Çarşamba, Haziran 19, 2013

Silivri Kulüpler Birliği kahvaltıda buluştu

Silivri Kulüpler Birliği yapılacak olan Veteran turnuvası öncesi Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da katılımı ile Kale Park tesislerinde kahvaltıda buluştu.




Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltıda başlayacak olan Veteran turnuvası ile ilgili son bir durum değerlendirmesinde bulunuldu. Geleneksel Yoğurt Festivali kapsamında organize edeline ve ilçedeki tüm kulüplerin katılım sağlayacağı turnuva öncesinde yapılan kahvaltıya Başkan Özcan Işıklar ile birlikte Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam ve tüm kulüp başkanları birer yöneticileri ile birlikte katılım sağladı.




BİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Silivri Kulüpler Birlik Başkanı Candemir Yılmam kahvaltıda yaptığı konuşmasında; “Bizler ilçe sporuna hizmet adına elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf etmekteyiz. Bununla birlikte yaptığımız organizasyonlarla birlik ve beraberliği en üst seviyede tutmak adına böyle bir organizasyonunun devamını gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz sene yapılan turnuvada mükemmel seviyede katılım ve birlik oluşturuldu. Bununla birlikte bu yıl ikincisine imza atıyoruz. Dileğim odur ki ilçemizde sportif anlamda bir bütünlük içinde yolumuza emin adımlarla devam edelim” dedi.




DOSTLUKLAR EBEDİ OLMAKTADIR
Yoğurt Festivali kapsamında yapılacak olan Veteran turnuvası öncesinde verilen kahvaltıda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Ben belediye başkanı olarak bu tür yapılan her organizasyona desteğimi eksiksiz vereceğimi önceden beyan etmiştim. Aynı duygularımı tekrarlamak isterim. Görüyoruz ki yapılan her organizasyon ilçemize bir artı katmaktadır. Sizler Kulüpler Birliği olarak önceki gün Bulgaristan’da yapılan bir organizasyona katılıp ilçemizin ismini en iyi şekilde temsil edip ilçemize dündünüz. Bizlerde aynı organizasyonlarla ilçemizi tanıtma niyetindeyiz. Geçtiğimiz sene yapılan turnuvada mükemmel bir dostluk ve arkadaşlık örneği sergilendi. Geçmişte birlikte top koşturan isimler bir araya gelerek hem geçmişi yad etti hem de dostluklarını pekiştirdi. Bizim de amacımız budur. Yapılacak olan turnuvanın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.