Salı, Haziran 18, 2013

Silivri Birlik takımından Bulgaristan’da futbol şov!

Silivri Kulüpler Birliği Yönetimi ve Silivrispor Veteran Takımı Bulgaristan’ın Varna kentinde Altınkum’a bir gezi düzenleyerek buradaki kulüplerle ikili ilişkilerde bulunarak Varna Gençlerbirliği takımı ile bir gösteri maçı oynadı.


Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Silivri Belediye Başkan Vekili Bora Balcıoğlu’nun yolcu ettiği ekip aynı gün Bulgaristan Varna kenti Altınkum’da bulunan İnternasyonel Otel’e yerleşti. Tur başkanlığını Birlik Başkanı Candemir Yılmam’ın yaptığı gezi oldukça güzel başlayarak aynı güzellikte tamamlandı. Burada Varna’da bulunan kulüplerin temsilcileri ile birlikte toplantılar yapan Silivri Kulüpler Birliği yönetimi bir sonraki yıl yapılacak olan Silivri Yoğurt Festivali için buradaki Veteran takımlarını Silivri’ye davet ettiler.


 


GEZİYE İLGİ BÜYÜKTÜ
Silivri Belediyesi ile ortaklaşa yapılan organizasyona Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Silivrispor Veteranları Dernek Başkanı Turgay Sezginer, Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Aydın Algür, Kılıçlıspor Kulüp Başkanı Murat Saraç, Alibeyspor Kulüp Yöneticilerinden Cengiz Yıldırım, Silivrispor takımının efsane malzemecisi Kenan Şentürk, Veteran takımı oyuncularından Engin Karakartal, Esat Karaduman, İlhan Tekin, Atakan Sezginer, Mehmet Kocaoğlu, Osman Gür, Hüseyin Kızıltan ile birlikte katılım sağlandı.


 


ULUSLARARASI TURNUVA YOLDA
Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam gezi sonrası yaptığı değerlendirmede; “Bir Birlik olarak bu ve bunun gibi gezilerimizi sürdüreceğiz. Yaptığımız gezi ile birlikte Bulgaristan’ın Varna kenti ile dostluğumuz artmış oldu. Buradaki kulüpler ile yaptığımız toplantılar neticesinde oldukça olumlu görüşlerimiz oldu. Yaptığımız futbol müsabakasında gösterdi ki bu ve bunun gibi organizasyonlarla birlikte dostluk kardeşlik ve birlikteliğin ortak dili futboldur. Müsabaka yaptığımız takım ve bir iki takımı da daha önümüzdeki yıl yapılacak olan Veteran Turnuvamıza davet ettik. Bir sonraki yıl yapacağımız Veteran futbol organizasyonumuz uluslararası düzeyinde olacak. Bizim yönetimimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz gezi de bizlere sonsuz desteğini esirgemeyen Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a ve ilçemiz kulüp başkan ve yöneticileri ile birlikte sporcu dostlarıma teşekkür ederim” dedi.


 


MAÇTA TONTA ŞOV
Bulgaristan gezisinin ikinci gününde Varna Şehir Stadı’nda, Varna Masterleri ile yapılan maçta Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta damgasını vurdu. 30’ar dakikalık iki devre halinde yapılan müsabakada Tonta ortaya koyduğu oyun ve attığı golle maçın skoruna etki etti. Son derece zorlu ve sert geçen maç 4-4 berabere biterken ilçemizi temsil eden takımın diğer gollerini Alibeyspor yönetiminde bulunan Cengiz Yıldırım ve İlhan Tekin kaydetti.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.