Çarşamba, Haziran 19, 2013

Şenol Demir resmen Vefa'da

Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımları arasında bu sezon yerini almak için yola koyulan İstanbul’un köklü kulüplerinden olan Vefa SK, geçtiğimiz sezon Büyükçekmecespor’u ligde bırakma başarısı gösteren başarılı Teknik Direktör Şenol Demir’e törenle imza attırdı.



Vefa Spor Kulübü Lokali'nde gerçekleşen imza töreninde Yönetim Kurulu tam kadro hazır bulunurken, Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, şampiyonluk için ilk startı Teknik direktör Şenol Demir ile anlaşarak verdiklerini söyledi. Bu sezon Vefa’nın hedefinin kesinlikle 3. Lig olduğunu söyleyen Başkan Gülbaran, başarılı bir hoca aldıklarını, bu başarılı hocanın direktifinde lig sonunda 3. Lig'e adını yazdıracak olan takımın Vefa olacağına inandıklarını söyledi.


Gülbaran: Demir, 3. Lig'e takım çıkarmakta tecrübeli
Vefa’da maddiyatın asla ön plana çıkamayacağını söyleyen Başkan Mesut Gülbaran, “Vefaspor hocasıyla ve oyuncusuyla sezon sonunda ne konuşmuşsa lig bitene kadar o hakkını mutlaka alarak buradan gitmiştir. Bugün hiçbir oyuncumuz Vefa’dan alacağım kaldı diyemez. Burada olan ve ya ayrılan her oyuncunun hakkını vererek Vefa camiasına yakışır bir davranış şekli göstermişizdir. Bugün de aynı şeyleri söylüyorum, hocamızla da diğer oyuncularla da ne konuşursak onlara bunu vermek zorundayız. Vefa’nın büyüklüğü de bundan kaynaklanıyor zaten. Teknik Direktör Şenol Demir’in 3. Lig'e takım çıkarma konusunda tecrübeli olduğunu çok iyi biliyoruz. Tepecikspor ile başlayan bu 3. lige takım çıkarma olayı Ümraniyespor ile devam etti. Yeni hocamız Şenol Demir’in şimdiki hedefi Vefa'yı 3. lige çıkarmaktır. Bunu başaracak bir ekiple yola çıkması için biz yönetim olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Yeter ki bize inanan ve Vefa ile çalışmak isteyen yürekli oyuncular olsun. Hocamıza camia olarak bu büyük camia Vefa’ya hoş geldin diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah lig sonu bu mutluluğu sevinçle bir kez daha yaşarız. Taraftarlarımızın da bizlere gerekli desteği sunmasını bekliyor, yeni sezonda Vefa’nın bu ligde fırtınalar koparmasını bekleyeceğiz” diye konuştu.


Demir: Gelirken hiç tereddüt etmedim
Vefaspor’a imza atarak yeşil-beyazlı camianın başarı için kolları sıvayan başarılı Teknik Direktör Şenol Demir, imza töreni sonrası şu açıklamayı yaptı: “Vefa hakikaten çok büyük bir camia. Burada hedeflerin peşinen konuşulması ve ilerisi için başarılı adımlar atılması adına güzel işlerin olacağını gözlemledim. Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim çünkü Vefa’nın büyüklüğü İstanbul’da asla tartışılamaz. Zira İstanbul’un en köklü kulüplerinden biri ve burada hizmet vereceğim için büyük mutluluk içerisinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Burada bizlere büyük destek verilecek ve bu destekle inşallah Tepecikspor ve Ümraniyespor’dan sonra 3. lige çıkardığım takım sayısı Vefa ile üç olur. Ben buna inanıyorum ve başaracağımızdan da hiç şüphem yok. Bana yaklaşım çok güzeldi ve beni de bu camiaya uygun görmüşler. Kendi adıma elimden geleni her zamanki gibi fazlasıyla yaparak takımı 3. Lig'e çıkarmak için mücadele vereceğim. Bu saha içinde benim ve oyuncularımın, saha dışında ise yönetimin başarısı olacaktır. Desteği verecek olan yönetim fakat başarıyı getirecek olan da bizler olacağız. 20 Temmuz’da yeni sezon için start vereceğiz ve çalışmalara başlayacağız. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”


Erdoğ: 13 Yıllık hasret bitecek
Vefaspor Genel Kaptanı Emrah Erdoğ, Vefaspor’un 13 yıllık profesyonel lig hasretine bu sezon Teknik Direktör Şenol Demir ile son vereceklerine inandıklarını söyledi. Erdoğ, “13 yıllık Profesyonel lig hasreti bu sezon bitecek ve Vefa, ligde fırtınalar estirecektir. Bu ligi İstanbul’da en iyi bilen bir hoca ile anlaştığımıza inanıyorum. Şenol Demir’in başarılarını saymaya gerek yok çünkü her şey ortada. Aynı başarıları Vefa Kulübünde de yakalamasını bekleyeceğiz. Biz yönetim olarak elimizden gelen desteği sonuna kadar verip Demir ve ekibinin başarılı olması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Vefaspor, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik heyeti ve futbolcusuyla 20013-20014 futbol sezonunu spor camiasın bilinç defterine altın harflerle yazdıracaktır. Bunun için gerekli start Teknik Direktör Şenol Demir ile anlaşarak verilmiştir. Camiamıza ve hocamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

5 yorum:

çağatay dedi ki...

VEFA'MIZA HAYIRLI,UĞURLU OLSUN

Metin Kocaoğlu dedi ki...

Geçen seneki hatalar inanıyorumki kulağımıza küpe olmuştur.Çağatay'a katılıyor VEFA'mıza başarılar diliyorum.

Mehmet Tan dedi ki...

Burada yanlış bir bilgi aktarımı var. Ümraniyespor'u 3.lige çıkaran hoca Şenol Demir değil,Ergun Otakçı'dır. Sanırım bir yanlış aktarım olmuş.

çağatay dedi ki...

şenol hoca yrd.sı değilmiydi?

çağatay dedi ki...

SONUÇ İTİBARİ İLE ŞENOL HOCA HER GİTTİĞİ TAKIMDA BAŞARILI OLMUŞ,FUTBOLU ÇOK İYİ BİLEN,ZEKİ,AKILLI,ÇALIŞKAN VE OYUNU İYİ OKUYUP ÇOK İYİ TAKTİK UYGULAYABİLEN ENDER HOCALARDANDIR.BU ÖZELLİKLERİ TARTIŞILMAZ BİLE EN SON LİGİN DİBİNE DEMİR ATMIŞ B.ÇEKMECE TAKIMINI ÇOK KISA SÜREDE NEREYE ÇIKARDI HERKES BİLİR.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.