Cuma, Haziran 21, 2013

Rumeli İdman Yurdu'na Gençosman çelmesi

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grup’ta Gençosman, zirve yolunda ilerleyen Rumeli İdman Yurduspor’la 2-2 berabere kalarak konuk takıma ummadığı puan kaybını yaşattı.

Maça ev sahibi ekip daha etkili başladı ve 6.dakikada yapılan ortada Deniz Saltık muhteşem vole golü ile Gençosmanspor’u 1-0 öne geçirdi. Yediğin golün etkisini çabuk atlatmak isteyen Bağcılar ekibi Rumeli İdman Yurdu Fatih ve Seyithan ile gol pozisyonlarını tecrübeli eldiven Aykut Horoz'u geçemediler. Karşılaşmanın ilk yarının sonlarında doğru Hüseyin Tarık Yılmaz ile Rumeli İdman Yurdu on kişi kaldı. Rumeli İdman Yurdu’nda kırmızı karttan hemen sonra maçın Hakemine itirazlarda bulunan teknik direktör Sadettin Kaya ise tribüne yollandı. Maçın ilk yarısı Gençosmanspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


 


İkinci yarı Gençosmanspor ilk yarıdaki mücadeleden kopmadığı gözlendi ve aradığı golü 47.dakikada yapılan ortada meşin yuvarlağa kafa ile yükselen Coşkun skoru 2-0 yapmasını bildi. Gençosman’ın sevinci 6 dakika sürdü ve 52 dakika Fatih’in müthiş füzesi ve kaleci Aykut'u da avlayarak farkı 1’e indirdi. Maçın belki de kader anı 87 dakikada meşin yuvarlak ile buluşan Danyal yaptığı ortada kafaya yükselen Fatih topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Maçta başka gol sesi çıkmazken maç 2-2 sona erdi.


Rumeli İdman Yurdu berabere kaldığı haftada puanını 32 yaptı ve üçüncü sıradaki yerini korumuş olurken Bağcılar ekibi Şafak 76’da beraber kaldığı haftada puanını 32 yaptı.


Stat: Güngören
Hakemler: Bülent Sağıroğlu, Abdullah Körismail, Kayhan Hazıroğlu
Gençosman: Aykut *** Mehmet **(Ali yavuz *) Erdal ** Oğuzhan *** Mustafa ** Coşkun ****(Şevket*) Özgür ** Ertuğrul *** Deniz **** Burak *** Veysi***(Yuşa*)
Rumeli İdman Yurdu: Erdi *** Rıdvan *** Danyal **** Enes *** H.tarık ** Emre**   Numan ***(Ferudun*)Agit ** Esat **(Emre*)Fatih ***** Seyithan ***(İsmail*)
Goller: Deniz dk 6  Coşkun dk 47  Gençosman spor/ Fatih dk 52,87   Rumeli idman yurdu
Kırmızı Kart: Hüseyin Tarık (Rumeli idman yurdu)


 Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan  Doğan Beker'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim)


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


[gallery columns="5" ids="65677,65676,65675,65674,65673,65683,65682,65681"]


 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.