Pazartesi, Haziran 10, 2013

Rumeli İdman Yurdu adım, adım yükseliyor!

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grupta ilk 3 iddiasını sürdürmek isteyen Bağcılar temsilcisi Rumeli İdman Yurdu, Güzeltepespor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederken, maç sonunda birbiriyle kavga eden 4 futbolcu müsabakadan ihraç oldu.



 
Alibeyköy Stadında saat 16’da başlayan maçta iki ekipte yedek futbolcusu olmadan maça geldi. Rumeli İdman Yurdu’nda 12.oyuncu olarak bekleyen Furkan Serbest ise sakatlığından dolayı maçta forma giyme ihtimali olmadan Kulübede bekledi.



Bağcılar temsilcisi Rumeli İdman Yurdu’na deplasmanda galibiyeti getiren goller Danyal, Numan ve Fatih’ten gelirken, Güzeltepespor’un tek golü Efkan Yıldırım’dan geldi.



Maç sonu kavga ve 4 kırmızı kart!
Son dakikalarına kadar sakin geçen maçın 90.dakikasında iki futbolcu bir faul yüzünden tartışmaya başladılar. Maç sonu ise ufak bir tartışma kavgaya dönüştü ve iki takımdan bazı futbolcular birbirlerine vurmaya başladılar. 90 dakika boyunca Yardımcıları ile birlikte mükemmel bir müsabaka yöneten Hakem Tolga Mustafa Kanarya bu anlarda tüm futbolcuları görebilecek bir yerde Yardımcı Hakemleri ile birlikte bekledi ve kavgaya karışanları not etti. Maç sonunda ise Güzeltepespor’dan Muhammet Çakmak ile Efkan Yıldırım’ın, Rumeli İdman Yurdu’ndan ise İlker Özay ile Cihan Arslan’ın kavgaya karıştıkları için rapor edildikleri öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.