Pazartesi, Haziran 24, 2013

Ramispor geleceği garanti altında

İstanbul U19/2.Ligi 5.Grup’ta Yıldıztabya sahasında oynanan karşılaşmayı grubun yenilgisiz lideri olan Ramispor 16-0 gibi farklı bir skor ile kazandı.


 


Kırmızı beyazlı ekibin geleceğini temsil eden U19 takımındaki her oyuncu sergilediği gayretli ve izlenmeye değer futbolları ile göz doldurdular. Ramispor’da oynayan ve ikiz olan Oğuz ve Yağız ile Esat sahada ayak basmadık yer bırakmadılar ve takımlarının 12 golünde isim sahibi oldular. Oğuz 6 gol, Yağız 3 gol, Esat 3 gol Burak, Alper, Ali ve rakipleri kendi kalelerine 1 gol attılar.


 


Altınayspor oyuncuları çok farklı skor olmasına rağmen maç bitene kadar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar, özellikle orta alanda Emirhan son düdük çalınana kadar oyunda varlığını gösterdi. Tüm oyunculara havanın sıcak olması ve maça biraz geç başlamanın verdiği etki maç boyunca kendini hissettirdi. Verilen su molalarında biraz olsun rahatlamaya çalıştı genç oyuncular.


HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...