Çarşamba, Haziran 05, 2013

Mesut Özşan, Yeni Diyarbakırspor'dan ayrıldı

3.Ligin yeni ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor ile geçtiğimiz günlerde anlaşan tecrübeli Teknik Direktör Şeref Mesut Özşan, Diyarbakır ekibi ile yollarını ayırdığını açıkladı.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Şeref Mesut Özşan, “Yeni Diyarbakırspor ile karşılıklı bir anlaşma yaptık ve bir takım şartları kendilerine ilettim. Ancak geldiğimiz noktada belli başlı konularda henüz bir aşama kaydedilemediğini gördüğümden dolayı şartlar gereği görevimden ayrılma kararı aldım. Bir takım sorunlar vardı, bunları aşmak gerekirdi, olmadı. Huzurlu bir ortamda çalışmak istediğimden dolayı Yeni Diyarbakırspor’dan ayrıldım” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

çağatay dedi ki...

HOCAM VEFA'YA BEKLİYORUZ ACİL OLARAK

Ali dedi ki...

Mesut hocam geçmiş olsun daha iyi yerler olur Allahın izni ile İşine karışılmıştır herkes her şeyi çok bildiğini sanır İşi bilene bıraksalar bu durumlar yaşanmaz Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık hocanın tecrübesine birikimine değil yani iyi hoca olmak değil , seni kim gönderdi meselesi artık bu durum Futbol piyasası iğrenç bir dönemini yaşıyor bence Allah iyi yapsın yüksek maliyetle at koşturmak çok zor iş değil düşük maliyetlerle ne yapabildiğin önemli!!!

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...