Cumartesi, Haziran 22, 2013

Maliye turnuvasında finalin adı Büyükçekmece

Maliye çalışanları turnuvası yarı final maçları 21 Haziran cuma günü oynanan Büyükçekmece Vergi Dairesi-Kağıthane Uygulama Grup Müdürlüğü maçıyla start aldı. Son derece çekişmeli geçen maçın sonunda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Büyükçekmece Vergi Dairesi final biletini alan ilk takım oldu.


 


İki takım da çeyrek final maçlarındaki kadrolarıyla sahaya çıktılar. Karşılaşma tempolu ve karşılıklı ataklarla başladı. İlk golü Büyükçekmece vergi dairesi gol krallığı yarışında zirvede bulunan oyuncusu Ersoy Parlak'ın ayağından bulup 1-0 öne geçse de, Kağıthane uygulama Gürsoy Gökal ile bu gole anında cevap verip beraberliği yakaladı. Devrenin sonlarına doğru, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan M. Buğra Kayhan'ın yerine oyuna dahil olan Mehmet Konyar'ın golüyle Büyükçekmece vergi dairesi bir kez daha öne geçti ve ilk yarı da 2-1'lik skorla sona erdi.


 


İkinci devrede yine karşılıklı ataklar vardı. Büyükçekmece vergi dairesi hücumunda sahneye bir kez daha Mehmet Konyar çıktı ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-1'e getirdi. Golden sonra Kağıthane uygulama rakip kaleye daha çok yüklenmeye başladı ve Sedat Akyüz'ün ayağından bulduğu golle farkı bire indirse de, devam eden dakikalarda mücadelede başka gol olmayınca Büyükçekmece vergi dairesi rakibini 3-2 mağlup ederek finale çıkan ilk takım oldu.


 


24 Haziran pazartesi günü oynanacak olan şampiyonluk maçında Büyükçekmece vergi dairesinin rakibi, yarı finalin ikinci maçında Dış Ticaret vergi dairesini penaltı atışları sonucunda 7-6 mağlup etmeyi başaran Bahçelievler uygulama grup müdürlüğü oldu.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery columns="5" ids="65732,65731,65730,65729,65728,65727,65726"]


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.