Pazartesi, Haziran 10, 2013

Kültürspor şampiyonluğa koşuyor!

İstanbul U19/2 Ligi 14.Grupta en yakın rakibi Beyoğluspor’u Küçükköy Stadında konuk eden Kültürspor, zorlu maçı 2-0 kazanarak şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj elde etti.



 
Deplasmanda oynanan ilk maçta rakibini 3-0 mağlup eden Kültürspor, taraftarının da destek verdiği maçın 70.dakikasında ciddi gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Buna karşın ayağa paslarla kontrollü bir oyun sergileyen Beyoğluspor, maçın mutlak hakimiydi.



Hakem Veysel Karatapan ile Yardımcı Hakemler Hıdır Oduncu ve Cihat Mete’nin mükemmel bir yönetim sergilediği maçın 60.dakikasında Beyoğluspor bir penaltı kazandı. Ancak misafir takım bu atıştan faydalanamadı.



Bu andan itibaren oyuna ağırlını koyan Kültürspor, kaptanı Yunus’un organize ettiği ataklarla etkili olmaya başladı ve 70.dakikada Barış ile aradığı golü buldu 1-0. Maçın 90.dakikasında sahneye çıkan başarılı futbolcu Yunus skoru belirleyen golü Beyoğlu filelerine gönderdi ve zorlu maç 2-0 ev sahibi üstünlüğü ile sona erdi.



İki takımın Yöneticilerin birlikte izledikleri maçın ardından Kültürspor, ligin son 5 haftasına 5 puan fark ile girerek, U19 liginde bir üst lige terfi etme yolunda önemli bir yol kat etmiş oldu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

alirıza subaşı dedi ki...

beyoğlu spor kulübü sporcularını ve yönetim kurulunu sargiledikleri centilmenlikten dolayı kutluyorum.yerel futbol sitesi editörü sayın ali kemal demir beyede liğlerin başından beri biz amötör külüplerin hep yanında olması bizlere güç katmıştır.ilşallah bir üst lige cıkarak gazi osman paşa ilcemize bir şampiyonluk getiricez.kulübüm KÜLTÜR SPOR sporcularını kutluyor başarılarının devamını diliyorum. KÜLTÜR SPOR halkla ilişkiler başkanı ALİ RIZA SUBAŞI.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...