Perşembe, Haziran 20, 2013

Karadeniz Ereğli kayıpsız finallerde

Karadeniz Ereğlispor, Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası İstanbul Grubu'nun son gününde Dudulluspor'u farklı mağlup ederek finallere kayıpsız yükseldi.


Çekişmeli başlayan karşılaşmada Dudulluspor'un sert savunması karşısında Ereğli forvetleri önce zorlandılar. 20.dakikada Rana'nın kendi sahasından uzun kullandığı bir serbest vuruşta Ereğli savunmasında Rabia topu ceza sahası önünde sektirince, kaleci Tuğçe ile karşı karşıya kalan Şeyda Dudullu'yu 1-0 öne geçirdi. Daha önceki iki karşılaşmada olduğu gibi, yediği golün ardından vites yükselten Karadeniz Ereğli 22.dakikada Derya ile beraberliği sağladı. 32.dakikada Derya, 34.dakikada Ece'nin golleri ile Ereğli devre arasına 3-1 galibiyet ile gitti.


İkinci yarıya da fırtına gibi giren Ereğli 39. ve 44. dakikalarda Damla ile farkı dörde çıkarttı. Her iki takımın da tüm değişiklik haklarını kullanarak oyuncularına şans verdiği kalan dakikalarda Derya'nın biri korner vuruşundan iki, Rabia'nın da bir golü Ereğli'ye 8-1'lik galibiyet getirdi. 


STAD: Spor Akademisi
HAKEMLER : Erman Kartaler, Dursun Teyran, Fatih Yıldız
DUDULLUSPOR : Cansel Gözüaçık, Buse, Hülya, Melek, Bahar, Rana, Şeyda, Şehriban, Cansel Ünal, Elif, Özge (Duygu, Funda Ekiz, Gamze, Songül, Elvan, Aleyna, Funda Kartal) 
TEKNİK SORUMLU : Hakan Arslancan
KARADENİZ EREĞLİ : Tuğçe, Gizem, Fatma, Banu, Rabia, Özlem, Damla, Filiz, Derya, Ece, Funda (Aleyna, Hatice, Nil Nur)
TEKNİK SORUMLU : Faruk Varlık 


Erdem G


[gallery link="file"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.