Çarşamba, Haziran 19, 2013

İstanbul Sinopspor, Fikret Durak'a emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Sinopspor daha önce Tepecikspor'da Altyapı antrenörü olarak çalışan Fikret Durak'la anlaşmaya vardı.


Gerçekleşen kongrenin ardından çalışmalarına hız veren İstanbul Sinopspor yönetimi görev dağılımın ardından oluşturdukları Rafet Orhan Başkanlığında, Raşit Şahin, Mehmet Ali Demir, Yiğithan Yıldız transfer komitesi ilk olarak teknik direktör olayın çözdü.


Uzun yıllar 2. ligde Zeytinburnuspor ve Kasımpaşaspor takımlarında kaptanlık yapan Küçükçekmece, Tepecik gibi çeşitli kulüplerde 12 yıl Profesyonel takımlarda futbol oynayan Fikret Durakla her konuda anlaşmaya vardı.

Şahin: Camiamıza hayırlı olsun
İstanbul Sinop spor Genel Kaptanı Yasin Şahin yaptığı açıklamada, ‘’2 hafta önce gerçekleştirdiğimiz kongre'de sonrası İstanbul Sinopsporumuzu İstanbul ve Türkiye'de marka bir takım oluşturmak için yeni yönetim kurulumuzu seçmiş olduk. Yapılan kongre sonrası yönetici arkadaşlarımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk yapılan bu toplantımızda takımızın öncelikle altyapı ağırlık verilmesi yönünde ortak kararımız oldu. İstanbul Sinopspor olarak artık büyük paralar verip takım kurmaktan yana değiliz. Büyük paralar harcayanların hali ortada ve birçok örnekleri var. Kongre öncesi prensipte görüşme yaptığımız ve bugün de kendisisi ile bir görüşme daha yaptığımız ve anlaştığımız uzun yıllar Profesyonel Futbol oynayan ve geçen yıl Tepecikspor'u çalıştıran Fikret Durak hocamızla her konuda anlaşmaya vararak. Altyapı koordinatörlüğü ve A Takımızdan sorumlu tek yetkili hoca olarak anlaşmış bulunduk yeni hocamızın camiamıza hayırlı olmasını dileriz’’ dedi.



Durak: İstanbul Sinopspor'u daha iyi yerlere taşıyacağız
İstanbul Sinopspor'un çiçeği burnunda Teknik direktörü Fikret Durak'ta yaptığı açıklamada, ‘’ Küçükçekmece ilçesinde oturmam nedeni ile İstanbul Sinop spor kulübünü çok iyi tanıyorum. Burada ortak arkadaşlarımız var. Bu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla İstanbul Sinopspor yönetici ağabeylerimizle görüşmeler yaptık. Yapılan görüşmeler sonunda onlar projelerini ve isteklerini bana aktardılar yapılan görüşmede benimle çalışmak istediklerin söylediler. Bende yönetici ağabeylerimize istek ve taleplerimi söyledim görüşmelerimiz sonrası anlaşmaya vardık. İstanbul Sinopspor kulübü yöneticilerine bana inanıp güvendiklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bugün itibari ile çalışmalar başladım. Bu benim Küçükçekmece'de ilk takım çalıştırmam olacak tabi Öncelikle şunu söyleyeyim kimse benden şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmamı istemedi ama her takımın ve hocanın hedefi vardır. Bizim hedefimiz gençlerden kuracağımız bir takım olmaktır. Altyapı hocamız Altay Onaran hocamızla birlikte geçen yılki futbolcu kardeşlerimizi gördükten sonra nereye hangi mevkilere futbolcu lazım bunları tespit edip yönetime sunacağım. Yeni sezonda koşan baskı yapan sergilenen futbola izleyenlere zevk verdirecek centilmenlik çerçevesinde bir takım kurmayı arzuluyoruz. İnşallah yönetim kurulumuzla birlikte el birliği ile İstanbul Sinopspor’u daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

erhan sağlam dedi ki...

hocama başarılar dilerim.kendisi zeytinburnu spora 4 sezon süper ligide olmak üzere.6 senede şimdiki ptt ligi diye adlandırılan ligde toplamda 10 sene hizmet vermiştir.
sonrasında körfezbelediyespor.tarsuz idmanyurdu,ibb,kasımpaşa spor,ve bir senede o dönemler prof olan k.çekmece sporda oynamıştır.toplam prof futbolculuğu 15 tıldır .bilgilerinizde eksik bulunmakta,futbol arşivi nokta com

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.