Pazar, Haziran 23, 2013

Huzurlarınızda Sultanbeyli Belediyespor

2013-2014 Sezonunun ilk toplantısını Sultanbeyli Belediye Tesisleri'nde yapan Sultanbeyli Belediyespor yönetimi mevcut futbocular transfer edilen futbolcular ve hedeflerini basına anlattı.



Toplantıya Başkan Dursun Ali Kaba, yönetici Hüseyin Ak, Salih Nur, Genel kaptan Hakan Aydemir, Teknik Sorumlu Hüseyin Aydoğan ve yardımcı antrenör Tarık Öztemur'la kaleci antrenörü Erol Arslan da katıldı. Toplantıya takımla bu sezon devam edecek olan Cihan, Halim, Canberk ve yeni transferlerden Burak Gürsoy yönetimden izinli olarak katılmadı.


"Hedef 3. Lig"
Başkan Dursun Ali Kaba 2012-2013 sezonundan kalan 13 futbolcu ve altyapıdan gelen 4 futbolcuya ek olarak 14 transfer yaptıklarını belirtti.Yapılan transferlerle oldukça güçlenen Sultanbeyli Belediyespor'un hedefinin 3. Lig olduğunu belirtti.
Alt yapılarda aynı zamanda iyi futbolcu ile birlikte kaliteli insan yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Dursun Ali Kaba 2012-2013 sezonunun son maçında göreve getirilen Hüseyin Aydoğan ve ekibine yönetim olarak güvenlerinin tam olduğunu belirtti.


Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan hedeflerinin 3.lig olduğu bu doğrultuda kalan arkadaşlara ek olarak gerekli bölgelere transfer yapıldığı belirtti. Hedefe giden yolda sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Aydoğan başarının çalışarak kazanıldığını belirterek "Disiplinli şekilde çalışarak inşallah 3.lige çıkacağız futbolcu kardeşlerime güvenim tam" diye konuştu.


Hüseyin Aydoğan'ın yardımcılığına 2 sezondur alt yapı sorumlusu olarak görev alan Tarık Öztemur getirildi. Kaleci antrenörlüğünü ise 2012-2013 sezonunda ve geçmiş sezonlarda takımda kalecilik yapan Erol Arslan yapacak.



Takımda kalan ve Altyapıdan gelen futbolcular
Gökhan Cingirt,Bünyamin Küçükosman,Ogün Gündoğdu,Emrah Günden,İdris Aslanhan,Emre Avcı,Sertaç Ergen,Cenk Demir,Ferdi Özgür,Emre Çek,Mahmut Özkan,İsa taşdemir,Canberk Soykuvvet,Cihan Güneş,Halim Kurtuluş,Sami ve Sabur Eser


Yapılan transferler


Bülent Çakmak
01,09,1979 Forvet
Düzcespor, Akçakocaspor, Petkimspor, Tarsus İdman yurdu, Denizli Belediyespor, Gaziosmanpaşa, İstanbul Güngören, Ofspor, 68 Yeni Aksarayspor, Çine Madranspor, Fatsa Belediyespor ve Tekirdağspor olmak üzere 12 farklı takımda oynayan Bülent Çakmak 8 profesyonel 4 bal takımında görev yaptı.


Eyüp Yanmış
26,04,1987 Defans
Küçükcekmecespor altyapısından yetişti 2006'da profeyonel oldu. Küçükçekmecespor, Ofspor, Trabzon Kanuni, Faturavizyon Kahramanmaraşspor, Beşikdüzüspor,Pazarspor ve tekrar Trabzon Kanuni'de oynayan Eyüp Yanmış kariyerinde tamamen profesyonel oynadı.


Doğuş Güneş
27,03,1988 Forvet
Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor, Zeytinburnuspor, Ankaraspor, Torku Konyaspor, Fatih Karakümrükspor, Beylerbeyi, İnegölspor, Karsspor ve son olarak Beylerbeyispor'da oynadı. Son 7 sezondur profesyonel olarak oynuyordu.


Volkan Sandıkçıoğlu
28,07,1989 Kaleci
Paşabahçe alt yapısında başladı. Ankaraspor'da profesyonel oldu. Yimpaş Yozgatspor, Mustafakemalpaşaspor, Polatlı Bugsaşspor, Tepecikspor'da profesyonel oynadı. Küçükköyspor'da amatöre dönüş yaptı, sırası ile Paşabahçe, Fatsa Belediye, Karsspor ve tekrar Fatsa Belediyesi'nde oynadıktan sonra bu sezon Sultanbeyli Belediyespor kalesini koruyacak.


Hakan Ezenerden
01,01,1988 Kaleci
Yedikule, İstanbul bb, Orhangazi, Güngörenspor, Cerrahpaşa, Tepecikspor, Çorlu Geçlerbirliği, Vefa


Yasin Sakaloğlu
06,05,1988 Forvet
Çubukluspor, Paşabahçe, Kartal Belediyespor, Boluspor, Fethiyespor, Beykozspor, Yalovaspor, Sancaktepe Belediyespor, Vefa


Hayrullah Çopur
05,08,1987 Defans
Sarıyer, Beykozspor, Beylerbeyispor, Fatih Karagümrükspor, Vefaspor


Alperen Hamzaçolak
28,05,1988 Defans
İstanbul Güngörespor, Fatih Karagümrükspor, Beylerbeyispor, Vefaspor


Kemal Halezeroğlu
01,09,1985 Orta saha
Pendikspor, Yalovaspor, İnegölspor, Orhangazispor, Ümraniyespor, Trabzon Kanunispor, Sultanbeyli Belediyespor, Vefa


Sercan Mehmet Keret
19,03,1991 Orta saha
Sarıyer, Yeniköyspor, Vefaspor


Yunus Emre Şenoğlu
01,02,1994 Orta saha
Çubukluspor, Akçakocaspor


Burak Gürsoy
22,02,1984 Orta saha
Çaykur Rizespor, Galatasaray, Bakırköyspor, Ofspor, Pendikspor,  Beylikdüzüspor, Ümraniyespor, Tepecikspor, Düzcespor, Akçakocaspor


Korhan Kılıç
31,05,1987 Defans
Şarköyspor, Yeniköyspor, Albayrak, Çengelköyspor, Kırklarelispor, Kepez belediyespor, Akçakocaspor


Güven Şen
19,07,1995 Orta saha
Çubukluspor


HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU


[gallery columns="4" ids="65852,65853,65854,65855"]

4 yorum:

GÖKHAN dedi ki...

SÜPER KADRO KURULMUŞ HÜSEYİN HOCAYI TEBRİK ETMEK GEREKİYOR 2 LİG AYARINDA Bİ TAKIM BÜLENT ÇAKMAK,HAYRULLAH VE KALECİ VOLKAN DIKKAT ÇEKİCİ İNSALLAH HEDEFLEDİKLERİ YERDE OLMAYI NASİP EDER ALLAH LİGİN FAVORİSİDİR SULTANBEYLİ..

iko dedi ki...

adamlar ses getirmeye başladılarr =)

Mustafa dedi ki...

Huseyin hocayi kutlamarim gercekten ust duzey bir takim kurmus yine Bal liginin en iyi oyuncularini toplamis bulent ve yasin ilerde cok canlar yakar kalan oyuncularda cok kaliteli hayirli olsun huseyin hocam..

selim dedi ki...

umarım bu transferler avrupa yakasından duyulur

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...