Pazar, Haziran 23, 2013

Heybeliada'dan tatlı galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 16.Grup'ta terfi mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasından galip çıkan Heybeliada oldu.


Başıbüyük Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Acıbadem ceza ve skatlık gibi nedenler ile altı oyuncusundan yoksun başladı. Kadıköy ekibi maçın başlarında da tecrübeli oyun kurucusu Cağrı'yı kaybedince farklı yenilgiye engel olamadı. Galibiyete şartlanmış Heybelida beklediğinden kolay bir galibiyet aldı.


Karşılaşmanın gollerini 23 ve 82.dakikalarda Erdinç, 24 ve 58.dakikalarda Fuat ve 84.dakikada Adem kaydetti.


38 puanda kalan Acıbadem, son maçı ligden ihraç edilen Çiğdemspor ile olduğu için, bu haftaki Barbaros maçında yenilmezse 1.Amatör'e çıkmayı garantileyecek. Heybeliada da bu sonuçla 37 puana yükselerek, 39 puanlı Başıbüyük ve 37 puanlı Barbaros'un arasında kaldı. Bu grupta kilit maç son hafta oynanacak Başıbüyük-Heybeliada olurken, hem Başıbüyük hem de Barbaros ile oynayacak Kurfalı da terfide belirleyici takım olacak. 


STAD : Başıbüyük
HEYBELİADA : Bayram, Hasan, Hakan, Necmi, Erdinç, Murat Gürsu, Mümin, İbrahim, Cihan, Fuat, Yakup (Emre, Yaşar, Ahmet, Murat Yıldız, Soner, Adem, Aykut)
TEKNİK SORUMLU : Bülent Dinç
ACIBADEMSPOR : Burak, Kerem, Kenan, Soner, Mehmet Şerif, Burak, Emre, Cem, Mesut, Çağrı, Bahadır ( Atay, Alihan, Enes, Ertuğ, Aytek)
TEKNİK SORUMLU : Tayfun İpek


[gallery ids="65818,65819,65820"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...