Cuma, Haziran 14, 2013

Hakemlere eğitim veren isimler sınavı geçemediler

9 Haziran 2013 Pazar günü Radisson Blu Conference & Airport Hotel’de düzenlenen, Ulusal Gözlemci ve Üst Klasman Gözlemcileri’nin katıldığı sınavda 52 isim başarısız oldu.



Görüntülü 20 sorunun sorulduğu sınavda başarısız olan isimler arasında Ulusal Gözlemci ve Eğitimci Kimliğinin yanı sıra İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanlığı da yapmış olan ve yıllardır TFF’nin açtığı Hakem kurslarında yeni Hakemlere eğitim veren Hacı Ahmet Erdoğan da var. Şimdilerde Edirne’de HİF Hakemlere eğitim verme hazırlığında olan Erdoğan, yazılı yorum, görüntülü sınav ve bilgisayar seviye testi sınavında başarısız oldu.


 


Hacı Ahmet Erdoğan’ın yanı sıra yine İstanbul’dan Nurettin Dehmen ve 14 Aralık 1999’da Fenerbahçe’nin Pendikspor’a 2-1 yenildiği maç ile adını herkesin ezberlediği, sonraki yıllarda İstanbul İl Hakem Kurulu Üyeliği de yapan Levent Yardımcı da sınavdan başarısız olan isimler arasında yer alıyor.


 


MHK Eğitim Direktörlüğünün, 2012/2013 Futbol Oyun Kuralları Kitabı; Hakem, Yardımcı Hakem, Dördüncü Hakem ve Gözlemci El Kitabı ile ve yürürlükteki TFF mevzuatının Hakemliği ve Gözlemciliği ilgilendiren hükümleri doğrultusunda hazırladığı ve MHK Bölge Sorumları gözetiminde yapılan sınavda başarısız olan isimlerin arasında dikkat çeken başka isimler de var. Türkiye Büyük Millet Meclisi 21. Dönem Milletvekilliği görevinin yanı sıra, Kütahya Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanlığı ve Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanlığı da yapmış olan Prof. Dr. Seydi Karakuş, Merkez Hakem Kurulu eski Üyesi Mevlüt Yerli, Ordu İl Hakem Kurulu Başkanı Erdoğan Alan ve Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu eski Üyesi Mekki Keskin de başarısız isimler arasında yer alıyor.


 


İlk sınavda başarısız olan Gözlemciler için 30 Haziran 2013 Pazar günü için yeniden kurs açılacağı ileri sürüldü.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

yekta dedi ki...

Tamamlanamayan maçları,hakem atamalarındaki yandaşlıkları,Antremana gitmeyen Bölgesel Yardımcı Hakemden maçı alıp,aynı maçın orta hakeminin idmansız olmamasını görmezden gelenleri,koştuğu koşuya koşmadın denen Hif hakemini,babası sayesinde listede iki-üç görünüp açıktan haftada 10'a yakın maç alan hakemleri,EN ÖNEMLİSİDE GEÇEN SENE OYNADIĞI KULÜBÜN MAÇINA VERİLEN HAKEMLERİ anlatın.facebookunda kendi arkadaşlarına sen merak etme reklamın iyisi kötüsü olmaz diyen hakem kurulu çocuklarını anlat..Madem Efkan Beye yardımcı oluyorsunuz.Objektif medyanın çok az olduğu bir ülkede bari bu küçük oluşumda objektif olun.Yada gözlemcilik yapın.

akd dedi ki...

Hacı Ahmet Erdoğan'ın neyini savunuyorsunuz. Bakın bu listede benim de Hocam olan Nurettin Dehmen de var. MHK Üyeleri var, İl Hakem Kurulu Başkanları var. TFF eğitimcisi olan kişi sınavdan kalır mı kardeşim? Hem bu haberde niye art niyet arıyorsunz, TFF'nin eğitim konusunda eksikliğini, MHK'nin kimlere eğitimcilik verdiği hakkında kendisini sorgulaması lazımken siz kimseye faydası olmayan bir adamı savunamazsınız. Siz bazı Hakemler, buradan mevcut Kurul'a sallıyorsunuz ancak toplantılarda hep susuyorsunuz. Ben size gelin konuşun desem konuşmazsınız. Ancak buradan sahte isimlerle yorum atarsınız. Ayrıca ben açık açık söylüyorum, ben Hacı Ahmet Erdoğan'ı sevmiyorum. Bu haberi de yakaladım, millet görsün diye yazdım. Mevcut Kurul hakkında isterseniz yine sahte isimlerle eleştiri yapın yayınlarım. Ancak siz "aman bu Kurul Üyeleri bizi bulur" diye çekiniyorsunuz. İşte birisi önce Ridvan Öztürk adıyla yazdı, sonra H.K oldu şimdi de Bülent Keskin oldu. Bunların hepsi aynı kişi. Siz Kurul'u eleştirdiniz de ben mi sildim. Ayrıca sildiğim son cümleni de senin için geçerli olduğunu düşünüyorum.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.