Pazartesi, Haziran 10, 2013

Güney Yıldızı liderliğini sağlama aldı!

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grupta Bağcılar İY Cemspor’un konuğu olan Nurtepe Güney Yıldızı, rakibi 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürürken, maçın son dakikasında ilginç bir olay yaşandı.




Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında saat 12’de başlayan maçın 30.dakikasında rakip savunmanın hatalı geri pasını yakalayan Olcay Öksüz, Kağıthane ekibini 1-0 öne geçiren golü Bağcılar İY Cemspor filelerine gönderdi ve ilk devre bu skor ile sona erdi.


Bağcılar İY Cemspor penaltı kaçırdı
Geçtiğimiz hafta Kağıthane Çağlayan’a 2-1 mağlup oldukları maçta 4 futbolcusu ceza alan bu nedenle eksik bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Bağcılar İdman Yurdu Cemspor, maçın 70.dakikasında bir penaltı kazandı. Nurtepe Güney Yıldızı oyuncularının Hakem Sezer Polat’a pozisyonun penaltı olmadığı şeklindeki itirazlarının ardından topun başına geçen Bağcılar İdman Yurdu Cemsporlu Abdulla Sancar topu kaleci Şeref Özbey’in üzerine vurunca ev sahibi ekip beraberlik golünden oldu.


Bağcılar İY Cemspor’un penaltısı verilmedi
Maçın uzatma anlarında ise Hakem-Yardımcı Hakem anlaşmazlığı sonucu Bağcılar İdman Yurdu Cemspor’un mutlak bir penaltısı verilmedi. Maçta 90+3 oynanırken, Nurtepe Güney Yıldızının bir atağı kontratağa dönüştü. Bağcılar İdman Yurdu Cemsporlu bir futbolcu aldığı topla rakip ceza alanı girdi, bu dakikada pozisyonun başlangıcında futbolcusu Ömer Genç’e yapılan faul için Nurtepe Güney Yıldızının Teknik Sorumlusu Ekrem Dönmez, Hakeme “ayıp oluyor Hoca” diye seslendi. Yardımcı Hakem Berkay Salman ise topun oyunda olduğu yere bakmadan, Güney Yıldızının Teknik Sorumlusunu oyundan attırmak için ihlal bayrağını sallayıp Hakemine seslendi. Yardımcısının sesini duyup ona doğru bakan Hakem Sezer Polat oyuna bir an sırtını döndü ve arka planda kalan pozisyonda Bağcılar İdman Yurdu Cemsporlu oyuncuya yapılan çok bariz penaltıyı görmedi ve maçı bitirdi. Ev sahibi ekibin maç sonunda penaltı itirazlarına cevap olarak Hakem triosu, pozisyonun başlangıcında topun taç çizgisini geçtiğini söylediler!


Bağcılar İdman Yurdu Cemspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Nurtepe Güney Yıldızı, şampiyonluk yolunda ciddi bir engeli kayıpsız geçerken, takipçisi Ulutepe’nin aynı statta oynanan maçta Özdoğan Yıldız ile 2-2 berabere kalması üzerine puan farkını 3’e çıkarttı.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

Tolga CEYLAN dedi ki...

Yazık gerçekten yazık!! İnsanların hakkını yemeyin, emek veriyor bu çocuklar. Bu hakemlerin vicdanı rahat mı Allah aşkına.Baktım araştırdım bi de bu hakemler bu tecrübesizlikle klasmana çıkacakmış.Sezer polat ve Berkay Salman mış isimleri.Demekki daha çok can yakacaksınız.Bu nasıl bir yardımcı hakemliktir.Keşke videoya çekilseydi bu maç ta izleseydi yetkililer sanırım o zaman lisanslarınızı yakarlardı.berkay salman kadar art niyetli kötü bir hakem daha görmedim.bu maçın izleyen hakem hocası vardır umarım.gerçi izlese ne olcak hak yendi bi kere.Allaha havale ediyorum artık ben bu hakemleri

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...