Salı, Haziran 11, 2013

Göktürk, 4-1 kazandığı maçta hükmen mağlup!

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Göktürkspor, Sütlüce Stadında oynadığı ve 4-1 kazandığı Yenişehir maçında 3-0 hükmen mağlup ilan edildi.



 
16 Mayıs 2013 tarihinde oynanan ve 4-1 Göktürkspor takımının lehine sonuçlanan Göktürk-Yenişehir maçı ile ilgili Aslantepe Kulübünün itirazını değerlendiren TFF Tahkim Kurulu, Eyüp temsilcisinin adı geçen maçta Ferhat Cantekin Akyürek ile Abdullah Ertaş’ın cezalı oldukları halde oynadıklarını belirterek mavi-beyazlı Kulübü adı geçen maçta hükmen mağlup ilan etti.



Adı geçen iki futbolcu, Göktürk-Güney Yıldızı maçında bitiş düdüğünden sonra ihraç edilmiş ve Eyüp temsilcisi bu iki futbolcunun ihraç edildiğinden haberleri olmadığını ifade ederek TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na başvuruda bulunmuştu. Ferhat Cantekin Akyürek ile Abdullah Ertaş isimli futbolcular Yenişehir maçında forma giymişler ve her ikisi de birer gol kaydetmişti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

bekir dedi ki...

Madem kacak oynattı. diger takımlara yapılan ligden ihrac nıye uygulanamadı acaba? Federasyon yetkı verdıgı kışıler oynatabılırsınız dıyıp sonra demedık dıyolar.ADI ustunde AMATOR buraaaaaaaaaa

TAKİPÇİ dedi ki...

kaçak değil cezalı oyuncu oynatlımış haberi okumadan yorum yapmayın:)

eren dedi ki...

sacmaaaaaaaaaaaaaaaaa guney yıldızı macından sonra kırmızı kart gormus tamam.ama tff cezayı sıteyeee yazmamıss burda gokturk ne yapsınnnnnn kacagaa gırmez kıı.ust lıge cıkmak ıcın oynayan takım gokturk neden kacak oynatsınnn tfff cezayııı gırmıyooooooooo !!!!!!!!!!!

Engin dedi ki...

Kacak oyuncu oynattigi yaziyormu arkadasim? Cezali oyuncu diyor, ikisi arasinda fark var, biraz begin jimnastigi yapman lazim.

bekir dedi ki...

burdakı yorum yanlış yazılmış cezalıda degil sorun orda?? hakem mactan sonra rapor yazıyoo kulubun haberı yok perşem ogrenılıyo .bızım macımızda perşembe ordada herhangı bı ceza yok oraya kadar ogun oynatılıyor.ertesıı gun cezalar cıkıyo ? anladınmı engın kardeşşş he sonrada federasyon mactan once aranıyo oynatabılırmıyız oynatırsınız cezanız acıklanmadı cunku dıyolar?

Kadir dedi ki...

Hakemin raporuna yazılan oyuncu veya idareciler,cezaları açıklanana kadar beklemek zorundadır.federasyondan hiçbir yetkili rapora giripte cezası açıklanmayan oyuncu için oynatabilriisniz diye bir şey söyleyemez.
Üst sıralara oynayan bir takımın yöneticileri maç sonu yaşanan hadiselerden sonra dikkatli olmaları gerekirdi.Yazık olmuş üst sıralara oynayan bir takımın böyle bedavadan puan kaybetmesi.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...