Çarşamba, Haziran 19, 2013

Genç stoper Tolga Aydın yuvadan uçuyor!

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ile birçok takımın transfer listesine giren Kazım Karabekirspor’un başarılı savunma oyuncusu Tolga Aydın, Kulübü ile yollarını ayıracak.



 
Geçtiğimiz sezon hem normal sezon hem de Yükselme Grubunda 3 maçın haricindeki müsabakalarda forma giyen başarılı savunmacı attığı sürpriz kafa golleri ile sezona damgasını vurmuştu.



Kazım Karabekirspor’un, Sivasspor’dan renklerine kattığı 8 Eylül 1991 doğumlu futbolcu, Gaziosmanpaşa ekibinde hem defansta hem de savunmanın sağında görev yapmış, takım arkadaşları ile uyumu, çalışkanlığı ve 90 dakika bitmeyen enerjisi ile Teknik Direktör Kerem Barut’un vazgeçemediği oyunculardan birisi olmuştu.


 


Futbola, Kağıthane temsilcisi Gürselspor’da başlayan ve Eyüpspor’da da forma giyen Tolga Aydın, İstanbul dışından bir 2.Lig ekibi ile 3.Ligde İstanbul’u temsil eden bir ekibin ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Köylü dedi ki...

Tolga yı yakından tanıyorum çok çalışkan,verimli,uyumlu bir futbolcu bizim takımda görmek isterim...

ömer dedi ki...

kazım karabekirin birkaç maçını izledım çok yetenekli bir futbolcu üst ligleri hak eden bir futbolcu allah yolunu açık etsin.......

Mehmet dedi ki...

Tolga İle Karşılıklı Oynamıştım Çok Verimli Ve çalışkan Bi Futbolcu Daha İyi Yerlerde Oynamayı Hak Ediyor...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.