Salı, Haziran 18, 2013

Gedikpaşa’nın şampiyonluk aşkı sürüyor

İstanbul 2.Amatör Lig, 6.Grupta şampiyonluk yarışı veren Halkalı Gedikpaşaspor, Balat Yeşilovasporu 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.



 
Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap Stadında karşı karşıya gelen Halkalı Gedikpaşaspor ile Balat Yeşilovaspor takımları mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.



10.Dakikada misafir takım Balat Yeşilovaspor’un tecrübeli oyuncusu Tolga ceza alanı içinde top çok sert vurdu ve top Gedikpaşaspor yan direğinden döndü. (Bu arada Tolga'ya bir parantez açmak gerekir: Başarılı futbolcu, takımdan iki futbolcunun kırmızı kart cezalısı, Serkan ve Eyüp gibi iki tecrübeli futbolcunun da maça gelememesi sebebiyle 40 derece ateş ve belindeki ciddi rahatsızlığa rağmen takımını yalnız bırakmayarak önemli bir fedakarlık daha yapmış oldu)



17.Dakikada Gedikpaşasporlu Sercan altığı topla ceza alanın içine girdi ve Balat Yeşilovasporlu savunma oyuncusunun Sercan’a bir müdahalesi oldu. Hakem oyunu devam ettirdi ancak Yardımcı Hakem Mikail Kaçuk ısrarla bayrağını sallayınca oyunu durduran Hakem Gökmen Dağ penaltı noktasını gösterdi. Gedikpaşasporda topun başına geçen Adem Aktaş sağ ayağının içi ile topu ağlara gönderdi ve takımının 1-0 öne geçiren gollü attı.



35.Dakikada bu sefer Gedikpaşaspor savunması Balat Yeşilovaspor’lu Tolga’ya sert müdahalede bulununca Hakemi Gökman Dağ ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Balat Yeşilovaspor adına topun başına geçen Serhat’un şutunda top direkten döndü.



40.Dakikada sağ taraftan ortalan topa ceza alanı içinde kafayı vuran Gedikpaşaspor’da ilk gollün sahibi Adem Aktaş topu ağlara yolladı ancak karşılaşmanın Hakemi, Yardımcısının uyarısı ile ofsayt gerekçesi ile iptal etti.



İlk devrenin son dakikasında Gedikpaşaspor’dan Onur ve Resul top oyundayken birbirlerinin üzerine yürüdüler. İki futbolcuyu takım arkadaşları ayırdılar.



Karşılaşmanın ilk yarsında her iki takım yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45 dakika ev sahibi Halkalı Gedikpaşaspor'un penaltı gollü ile 1-0 önde kapattı.



Müsabakanın ikinci yarsına hızlı başlayan ev sahibi Halkalı Gedikpaşaspor rakip kaleye yüklenerek gol aramaya başladı. 49.Dakikada Gedikpaşasporlu Sercan ceza alanın dışından kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Muharrem çift yumrukla topu zor da olsa çelerek golle engel oldu. 69.Dakikada Gedikpaşaspor’lu Resul orta sahadan atılan uzun topla buluştu buluştuğu topla hızla rakip ceza alanın içine girdi, kaleci Muharremin sağından topu ağlara yolladı ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.



73.Dakikada Gedikpaşsporlu Emre sağ taraftan ceza alanına topu ortaladı ortalan topla buluşan takım arkadaşı Resul topa çok kötü bir vuruş yaparak takımı adına mutla golden etti. 75.Dakikada Gedikpaşaspor’dan Emrah’ın rakibine yaptığı serf faul yüzünden oyun alanı karıştı. Hakem Gökmen Dağ, Gedikpaşaspor’dan ikinci yarıda oyuna dahil olan Emrah’ı yaptığı sert faul yüzünden, misafir takımdan Serhat’ı da Emrah’a tepkisi yüzünden oyun dışı bıraktı.



Müsabakanın ilerleyen süresinde karşılaşmada başka gol olamayınca ev sahibi Halkalı Gedikpaşaspor, Balat Yeşilovaspor’u 2-0 mağlup ederek üç puanla sahadan ayrılarak puanını 36 çıkartı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.



STAT:
Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap
HAKEMLER: Gökmen Dağ, Mikail Kaçuk, Burak Menteşe
SAHA KOMİSERİ: Ercan Gümüş
HALKALI GEDİKPAŞASPOR: Fatih (Mert) Onur, Ramazan, Fuat, Adem Aktaş, Erhan (Ayhan), Emre, Resul, Recep (Emrah), Sercan, Hayri
BALAT YEŞİLOVASPOR: Muharrem, Sinan, Ali, Serhat, Berkan, Kıvanç, Mesut, Nuri (Eyüp), Tanju, Tolga, Gökhan (Yusuf)
GOLLER: Adem Aktaş (pen) ve Resul
KIRMIZI KARTLAR: Emrah /  Serhat


 


HABER: YILMAZ AKTEPE / ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Tuzla Anadoluspor üçer üçer gidiyor

İstanbul 2. Amatör Lig 20. Grup'ta Tuzla Anadoluspor ilk iki maçını da kazanarak iddiasını ortaya koydu.