Pazartesi, Haziran 03, 2013

Eyüpspor, Mehmet Şansal ile anlaştı

Yeni sezonda hedefini PTT 1.Lig olarak belirleyen Eyüpspor’un, Teknik Direktörlük görevi için tecrübeli Teknik adam Mehmet Şansal ile anlaştığı öğrenildi.



Eflatun-sarılı Kulübün Başkanı Şevket Şever’in, daha önce Eyüpspor’da görev yapmış olan 1 Ağustos 1956 İstanbul doğumlu Teknik adam ile her konuda anlaştığı ve resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı öğrenildi. Mehmet Şansal’ın Yardımcılığını ise yine Eyüpspor’da uzun yıllar oynamış olan ve Eflatun-sarılı Kulübün kaptanlığını da yapan Metin Kaygın yapacak.


 


Geçtiğimiz sezon Belediye Vanspor’da görev yapan Mehmet Şansal, Teknik Direktör olarak, Güngören Belediyespor, Yalovaspor, Eyüpspor, Gaziosmanpaşaspor, Edirnespor, Tepecikspor, Kasımpaşaspor, Kastamonuspor, Beykozspor, Tekirdağspor, Darıca Gençlerbirliği, Kartalspor, Sarıyer, Tarsus İdman Yurdu ve Çaykur Rizespor gibi Kulüplerde görev yapmıştı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...