Cuma, Haziran 21, 2013

Esad Zengin Erokspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig’e geri dönen Erokspor, yaptığı flaş transferlere bir yenisini daha ekledi. Beyoğlu temsilcisi son olarak Kuştepespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Esad Zengi’in kadrosuna kattı.
IMG_9221


Esad Zengin kimdir?
1986 doğumlu sok kanat oyuncusu futbol hayatına 2001 yılında Ferahevlerspor’da başladı ve burada 2005 yılına kadar forma giydi. Ardından Emirganspor’a transfer oldu ve burada da 2 sezon forma giydi. 2008 yılında bir başka Sarıyer temsilcisi Reşitpaşa ile anlaşan futbolcu 3 sezon forma giydikten sonra Kuştepespor’a transfer olmuş ve son 2 sezondur da bu takımda forma giyiyordu. Sol bek mevkiinde forma giyen Esad Zengin, istikrarlı bir görüntü sergiliyor.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


 

6 yorum:

volkan dedi ki...

gidin gidin.

akd dedi ki...

Yorumda kullanılan cümleler silinmiştir. Belirttiğiniz isimde Erokspor'da forma giymiş eski bir futbolcu bulunmadığından dolayı yapılan yorum (belki de haklı olsanız dahi) hem yorumu yapanı hem de bizi sıkıntıya düşüreceği için silinmiştir.

volkan dedi ki...

erokspor da 5 sezon futbol oynamıs bir futbolcuyum volkan uresin....

SPORSEVER dedi ki...

HAYIRLISI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN

akd dedi ki...

Tamam ben göremedim, özür dilerim. Ancak yine de bu yorum sizi eski Kulübünüz ile sıkıntıya düşürmez mi? "Yok ben kabul ediyorum" diyorsanız yorumunuzu biraz da yumuşatarak gönderin, onaylayalım.

volkan dedi ki...

eroksporla ilgili düseceğim bi sıkıntı olamaz bu saatten sonra, ama en azından oraya gidecek arkadaslar baslarına gelecegi bilsinler buna hakları var bence.. bide yumusatacagım bi bumle kurduguma inanmıyorum o yuzden yayınlayacaksanız ilk cumlelerimi yayınlayın yok bizi zor durumda bırakırsınız derseniz anlarım.. bi daha da yorum yapmam..

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.