Çarşamba, Haziran 19, 2013

Dursun: Altyapıya daha fazla önem vereceğiz

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çamlıcaspor'un alt yapı sorumlusu Ertuğrul Dursun, bu sezon alt yapıya daha fazla önem vereceklerini söyledi.


Dursun nyaptığı açıklamada, ''İstanbul süper amatör liginde mücadele eden Çamlıcaspor’un bundan sonra altyapıya dahada önem vereceklerini ve hedeflerinin hersene alt yapı’dan en az 3,4 futbolcuyu  A takıma çıkarmak olduğunu ve bunun içinde 2 sene gibi bir zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Aynı zamanda futbol okulumuzda yapılan tüm antremanlar ve maçlarını izleyen bir komite kuracaklarını  devamlı takip ederek yetenekli futbolcuları Çamlıcaspor alt yapısına kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Çamlıcaspor’a  öncelikle iyi bir birey, sağlıklı insan ve iyi futbolcular yetiştireceklerini anlatan Ertuğrul Dursun, "Türkiye'de alt yapıdan çok fazla oyuncular yetişmiyor. Çamlıcaspor’un  ilk hedefi semtimizdeki  yetenekli oyuncuları bulup takıma kazandırmak. Mevcut alt yapımızdaki futbolcular ile birlikte 1-2 yıllık planda oyuncuları izleyerek Çamlıcaspor'a kazandıracağız" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: UFUK ÇOKER


 

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.