Salı, Haziran 18, 2013

Dış Ticaret Vergi Dairesi, finallerde tutulmuyor

 İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları turnuvası çeyrek final maçlarına dün oynanan Dış Ticaret Vergi Dairesi-Boğaziçi Vergi Müfettişleri maçıyla devam edildi. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk devresinde Dış Ticaret Vergi Dairesi, Kerim Yürekli'nin iki golüyle 2-0 öne geçmesine rağmen Hakan Sağır'ın gollerine engel olamayınca devre 2-2 berabere sonuçlandı. İkinci devrede oyunun kontrolünü eline alan Dış Ticaret Vergi Dairesi Ali Korkmaz Türk'ün ve Kerim Yürekli'nin ayaklarından ikişer gol daha bularak maçı da 6-3 kazanmayı başardı.


 


Boğaziçi Vergi Müfettişleri'nin ikinci devredeki tek golünü ise Onur Aydoğan kaydetti. Maçın ikinci devresinde rakip oyuncuyla çarpışarak ciddi bir sakatlık yaşayan Dış Ticaret Vergi Dairesi, kalecisi Cemal Çokgezer fedakarlık yaparak oyuna devam etmek istese de, takım arkadaşları tarafından tedbir amaçlı olarak saha kenarına alındı.


 


Karşılaşmalar sonrasında yapılan kura çekimlerinde Dış Ticaret Vergi Dairesi, İdari Mali İşler Müdürlüğü'nü eleyerek yarı finale çıkan Bahçelievler Uygulama Grup Müdürlüğü ile eşleşti. Bu maç 21 Haziran Cuma günü saat 18.00-19.00 saatleri arasında oynanacak.


 HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.