Cumartesi, Haziran 22, 2013

Bahçelievler'in "Kahraman"ı var

Maliye turnuvası yarı final ikinci maçında Dış Ticaret vergi dairesi ile Bahçelievler uygulama grup müdürlüğü karşı karşıya geldiler. Finale çıkan son takımın penaltı atışları sonrasında belli olduğu karşılaşmayı Bahçelievler uygulama grup müdürlüğü 7-6 kazandı.


 


Dış Ticaret vergi dairesi sahaya çeyrek final maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan kalecisi Cemal Çokgezer ve iki haftadır sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmayan Fuat Demir'den yoksun çıktı. İki takım da maça istekli başladı ve her iki kalede de üst üst gol pozisyonları yaşandı. İlk yarıda Bahçelievler uygulama grup müdürlüğü günün en etkili ismi Sedat Kahraman'ın golüyle öne geçmesine rağmen, Ahmet Uçar ve Kerim Yürekli'nin gollerine engel olamayınca devreyi rakibi karşısında 2-1 mağlup tamamladı.


 


İkinci yarıda da takımlar gol bulmak için sürekli rakip kaleye yüklendiler. Devrenin ortalarında Sedat Kahraman bir kez daha sahneye çıkarak takımının beraberlik golünü attı ve Bahçelievler uygulama skoru 2-2'ye getirdi. Devam eden dakikalarda başka gol olmayınca son düdükle beraber direkt seri penaltı atışlarına geçildi. Dış Ticaret adına Ali Korkmaz Türk, Ahmet Uçar, Mustafa Yılmaz ve Hüsnü Kahya kullandıkları penaltı atışlarını gole çevirirken, Umut Vural ve Erkan Dinçer'in penaltı atışlarını kaleci Nurullah Kibar kurtardı. Bahçelievler uyguma müdürlüğünün kullandığı penaltı atışlarında ise; Metin Şen, Sedat Kahraman, Gökhan Yıldız, Bünyamin Ustaoğlu ve Engin Yavuz gol atma başarısını gösterirken, Cengizhan Dursun'un kullandığı penaltı atışında kaleci Cengiz Acar gole izin vermedi.


 


Böylece Bahçelievler uygulama grup müdürlüğü rakibini penaltı atışları ile 7-6 mağlup ederek 24 Haziran pazartesi günü 18.00-19.00 saatleri arasında oynanacak olan final maçında Büyükçekmece vergi dairesinin rakibi oldu. Aynı gün saat 17.00-18.00 saatleri arasında ise, Dış Ticaret vergi dairesi ile Kağıthane uygulama grup müdürlüğü takımları turnuva üçüncülüğü için mücadele edecekler. Maçlar sonrasında ise kupa töreni düzenlenecek olup; turnuvada ilk döret dereceye giren takımların yanı sıra, gol krallığı, turnuvanın en centilmen takımı, turnuva centilmenlik özel ödülü gibi kategorilerde dereceye giren  takımlara kupaları ile plaketler takdim edilecektir.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery columns="5" ids="65742,65741,65740,65739,65738,65737,65736"]


 

3 yorum:

murat aslan dedi ki...

Turnuvanın en kötü futbol oynayan takımı Bahçelievler'in finale çıkması tamamen bu sene değiştirilen kura sisteminin sonucu. Çok zevksiz bir final olacak ne yazık ki.

ahmet uçar dedi ki...

Bence güzel olmuş, her sene belli takımların final oynaması yerine süpriz takımların finale çıkması turnuvaya farklı bir hava getirdi.

murat aslan dedi ki...

Onca çekişmeli maçta iddialı takımların elenip Bahçelievlerin finale çıkması sonucu daha önce yazdığım gibi en zevksiz final gerçekleşti.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...