Pazar, Haziran 23, 2013

Bağcılar'ın sporcu ordusu

Her yıl binlerce sporcu adayını nitelikli eğitimle buluşturan Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulları, adeta sporcu akınına uğradı.

Kayıt kabul döneminin başlaması ile birlikte yılın stresini ve yorgunluğunu spor yaparak üzerlerinden atmak isteyen çocuk ve genç yaştaki sporcuların yoğun ilgi gösterdiği spor okullarına kayıtlarında rekor kayıt yapıldı.

Bağcılar Belediyesi Spor Okulları Koordinatörü Rıza Deveci Herkes İçin Spor programı kapsamında devam eden yaz spor okullarında bu yılda 16 ayrı branşta yaşları 6 ile 17 arasında değişen bay ve bayan öğrencilere eğitim vereceğiz. Yaz okulları çerçevesinde tüm branşlar da sporcularımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacak, eğitim programları hazırladık. Tüm öğrencilerimizi yaz spor okullarımıza davet ediyoruz” dedi. Bağcıar Belediyesi Spor Okulları Koordinatörü Rıza Deveci ve Bağcılar Belediyesi Yaz spor okulları koordinatörü Mümin Tartar yönetiminde yaz spor okulları çalışmaları haftanın 7 günü saat:9 ile 17 arası aralıksız devam ediyor.

2012- 2013 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelinmesiyle birlikte, tatilde ne yapacağının planlarını yapan tüm öğrencileri daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için yaz spor okullarına davet eden Bağcılar Belediyesi Spor Okulları Koordinatörü Rıza Deveci 2013 Yılı Yaz Spor Okulları'na kayıtlarımız geçtiğimiz hafta itibariyle başladı.

Şu ana kadar sporcularımızın ve sporcu velilerimizin kurslara göstermiş olduğu ilgi memnuniyet verici. Deveci, yaptığı açıklamada Bağcılarda karatenin ve Tekvando'nu gelişmesi için, ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Yeni şampiyonlar çıkarmak için sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi. Karate Dünya ve Avrupa şampiyonu Yıldız Aras, Akademik mezunu Tekvando Şerafettin Yan hocalarımız nezaretinde Tekvando ve Karate sporuna ilgi duyan gençlere, antrenmanlara katılmaları yönünde çağrıda bulunan Deveci, “Belediye olarak her zaman sporcunun yanında olduk, elimizden geldiği kadar bundan sonrada spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tekvando ve Karate sporunu Belediye Başbakanımı Lokman Çağrıcının desteklediği bu spor için el birliğiyle elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bağcılar'da Tekvando karate sporunu geliştireceğiz, hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE



[gallery columns="5" ids="65942,65943,65944,65945"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...