Salı, Haziran 18, 2013

Avcılar Cihangir şampiyon gibi

İstanbul 2.Amatör Lig 3.Grup'ta şampiyonluk şansını eline geçirmek için çıktığı karşılaşmada Subaşıspor güçlü rakibi Avcılar Cihangir karşısında kalesinde gördüğü hatalı gollerden
dolayı 3-2 mağlup oldu. Subaşıspor lider karşısında fazla etkili olamadı, bol bol top kaybı yaşayan konuk ekip sahadan mağlup ayrılarak şampiyonluk şansını elinin tersi ile itti. Bu sonuçla Av.Cihangirspor aldığı üç puanla en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.


Avcılar Turgut Özal sahasında oynanan karşılaşmada grubun lideri Av.Cihangirspor kendisine en yakın takım olan Subaşıspor’u konuk etti. Maçta iki takım arasında iki puan bulunmasından dolayı ayrı öneme sahip olan müsabakaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Av.Cihangirspor oldu.


İkinci Amatör Lig 3.Grupta Hakem Bülent Sağıroğlu’nun yönetti maçta grubun lideri Av.Cihangirspor kendisine en yakın takım olan Subaşıspor’u konuk etti. Maçın 14.dakikasında geliştirdiği atakta erves attığı golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı 1-0. Bu golde Subaşıspor’da savunma ile kaleci arasındaki anlaşmazlık gözden kaçmadı. Maçta 16.dakikada savunmanın büyük hatasını iyi değerlendiren Onur attğı golle takımının ikinci golüne imzayı attı 2-0. Üst üste kalesinde iki gol gören konuk ekip Subaşıspor 21.dakikada geliştirdiği atakta Aydın’ın attığı golle farkı bire indirmeyi başardı 2-1. Bu golle umutlanan Subaşıspor beraberlik golü için mücadele etmesine rağmen yaptığı top kayıpları ile bunda başarılı olamadı.  Maçın ilk yarısının 2-1 ev sahibi Av.Cihangirspor’un üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Subaşıspor olmasına rağmen, 53.dakikada ev sahibi Av.Cihangirspor Ömer’in attığı golle farkı tekrar ikiye çıkarttı 3-1.  Maçta 62.dakikada sağ kanattan Av.Cihangir cezaalanına doğru yapılan ortayı tamamlayan Çağatay oldu, Bu golle farkı tekrar bire indiren Subaşsıpor kalan dakikalarda atak geliştirse de bunda başarılı olamadı ve istediği gol ya da golleri bulamadı. Maçın son düdüğü ile lider Av.Cihangirspor sahadan üç puanla ayrılırken, şampiyonluğun en büyük adayı olmaya devam ederken, Subaşıspor aldığı bu mağlubiyetle grupta şampiyonluktan uzaklaştı.


Av.Cihangir’de sevinç, Subaşıspor’da hüzün
Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Ev sahibi Av.Cihangirspor saha içinde büyük sevinç yaşadı. Bu galibiyetle şampiyonluk yarışında en yakın rakibine 5 puan fark atarak, kalan maçlar için büyük avantaj yakalamayı başardı. Maç bitiminde şampiyonluk şarkıları söyleyerek büyük sevinç yaşayan ev sahibine mağlup olan Subaşıspor’da alınan mağlubiyetten dolayı şampiyonluk yarışından uzaklaştı.


 


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.