Çarşamba, Haziran 19, 2013

Amatör futbolda dev anlaşma

Bu sezon Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Halide Edip Adıvar SK ile Haliç Üniversitesi dev bir anlaşmaya imza atıyor.



15 Haziran 2013 Cumartesi akşamı Figaro’da düzenlenen Halide Edip Adıvar’ın şampiyonluk gecesine önemli olaylar damga vurdu. Gecenin sunuculuğunu Halide Edip Adıvar Mahallesi sakini NTVSpor muhabiri Aykut Yıldırım üstlenirken Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül kulübe her türlü desteği vereceğini söyledi. Sarıgül “Halide Edip Adıvar’a manevi olarak desteğimiz sürecek. Yasalar gereği verilecek olan ödemeler kısa süre içerisinde gerçekleşecek. Yeni yapılan Mecidiyeköy'deki sahadan Halide Edip Adıvar da yaralanacak. Umarım takım, hedefi olan 3.Lig’e yükselir” diye konuştu.


Haliç Üniversitesi ile muhteşem anlaşma
T.C. Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu’da geceye katılan bir diğer önemli isimdi. Topçuoğlu: “Başkan Sedat Cengiz ile görüşmelerimiz oldu. Ortak bir hedefimiz var. İnşallah bu takımı Süper Lig’e kadar taşıyacağız. Yeni açılacak hastanemizde yer alacak sporcu sağlığı merkezinden Halide Edip Adıvarspor ücretsiz yararlanacak. Başkanımızla bir kez daha görüşeceğiz bu zorlu yolda bizde desteğimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz” dedi ve tüm salon Mansur Topçuoğlu’nu uzun süre ayakta alkışladı ve daha sonra H.Edip Adıvar Başkanı Sedat Cengiz kendisine bir plaket takdim etti.


Ayrıca geceye Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Sn.Ahmet Karaman da teşrif ettiler.


Kaynak: Halide Edip Adıvar SK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...