Salı, Haziran 04, 2013

Abbas Yaşar imzayı attı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, Sportif Direktörlük görevine getirdiği Abbas Yaşar ve Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya'dan oluşan Teknik Heyet ile resmi sözleşme imzaladı.



 
Gazi Mahallesi Spor Kulübü’nün, Yunus Emre Mahallesi Gazi Şehit Parkı’nda bulunan tesisleri’nde çok samimi bir ortamda gerçekleşen imza törenine, turuncu-siyahlı Kulübün eski ve yeni Başkanları ile tüm Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.


 
Bu sezon Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele verecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Gazi Mahallesispor’dan Sportif Direktör Abbas Yaşar’ın yanı sıra, geçtiğimiz sezon A takımda görev yapan ve Gazi Mahallesispor’da yeni dönemde Alt Yapı Antrenörü olarak görev yapacağı açıklanan başarılı Teknik adamlardan Mustafa Ocak ve Sultangazi ekibine geldiği günden bu yana başarılı çalışmaları ile çok sevilen ve alt yapıda kazanılan şampiyonlukların mimarı olan Ayhan Kaya da düzenlenen törende kendilerini yeniden Gazi Mahallesisporlu yapan imzayı attılar.



Abbas Yaşar, Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya için düzenlenen törene, Başkan Süleyman Keklik, Başkan Vekili Hikmet Şencan, eski Başkanlardan Nusret Çakmak, Kulübün Onur Kurulu Üyeleri Hıdır Kızılırmak ve İsmet Elmas, Futbol Şube Sorumlusu Ali Akyol, eski Yönetici Nurettin Karagöz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Koçyiğit, Mustafa Kançeken, Hacı Mehmet İnal, Hüseyin Yurakul, Murat Keklik, Bayram Doğan ve Mustafa Boldoğan katıldılar.


 
“Gazi Mahallesinin başarılı bir evladı”
Törende bir konuşma yapan Gazi Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Süleyman Keklik, “Abbas Hocanın yeniden bizimle çalışacak olmasından dolayı mutlu olduk, Abbas Yaşar Gazi Mahallesinden yetişti ve Galatasaray’da ve diğer Kulüplerde başarıyla görev yaptı. Kendisi bu semtin evladıdır. Hoş geldin diyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hocamıza görevinde üstün başarılar dilerim” dedi.



“Zara Ekinlispor’a teşekkür ederim”
Yeniden Gazi Mahallesi Spor Kulübü’nde görev yapacak olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Abbas Yaşar ise yaptığı konuşmada, “Yabancısı olmadığım Gazi Mahallesispor’a yeniden döndüğüm için mutluyum, burada olmama ve yeniden Kulübüme dönmeme vesile olanlara teşekkür ederim. Sayın Başkanıma, Sayın Yönetim Kurulu Üyelerimize ve dostlarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Bir teşekkür de Gazi Mahallesispor’dan önce görev yaptığım Zara Ekinlispor’a olacak.  Zara Ekinlispor’un Sayın Başkanı ve kıymetli Yöneticileri şahsıma her zaman gerekli yakınlığı, özveriyi ve tüm çalışma ortamını sağladılar. Ancak benim bir tercih yapmam gerekiyordu, tercihimi 40 yıldır yaşadığım Gazi Mahallesispor’dan yana kullandım. Bundan dolayı da ayrıca gururlu ve onurluyum. Yeni sezonda başarı istiyorsak hep birlikte olacağız. Birlikten başarı çıkacaktır. Ancak tam tersi durumlarda da başarısızlığı hep birlikte paylaşacağız. Elimde sihirli değnek yok, ben ve ekip arkadaşlarım hep birlikte elimizden gelenin en mükemmelini yapmak için çalışacağız. Desteklerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.



Gazi Mahallesi Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Ocak ise, “yeni oluşan Teknik heyetin Gazi Mahallesi Spor Kulübü’ne hayırlı olmasını diliyoruz. Amacımız semtimizin çocuklarına hizmet etmek” derken Ayhan Kaya da, alt yapıda başarıların süreceğini ifade etti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

2 yorum:

sportmen dedi ki...

abbas hocam hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın.

abdllh tklc dedi ki...

hayırlı olsun abbas hocam bizde sana teşekkür ederiz başarılı olmanı canı gönülden dilerim sevgili Abbas HOCA m ayrıca GAZİMAHALLESİ yeni yöneticileride tebrikeder başarılar dilerim saygılarımla

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...