Cuma, Mayıs 17, 2013

Ziya Dereli başarılı bir sezon geçirdi

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından bu sezon Esenler Öz Yavuzselimspor ve Bayrampaşa Tunaspor forması giyen Ziya Dereli, sezonun sona ermesinden sonra gelecek sezonu da iple çekiyor.


Futbol hayatına Yeni Kandıraspor’da 2000 yılında başlayıp ardından Kocaelispor’a giden Ziya Dereli 2001 yılından itibaren 3 yıl Kandıra Gençlerbirliğispor forması giydi. İstanbul’a geldikten sonra 2004 yılında Küçükçekmecespor’la anlaşan başarılı stoper bir sezon da yine bu takımda profesyonel sözleşmeye imza attı. 2008 yılında Yenibosnaspor’la anlaşan futbolcu burada iki sezon geçirdi. 2010 ve 2011 yıllarında da Şişli temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’da forma giyen Ziya geçtiğimiz sezon Esenler Öz Yavuzselimspor’da forma giymiş, başarılı performansı ile ön plana çıktıktan sonra Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları oynayan Bayrampaşa Tunaspor’da sezonu noktaladı.

Tecrübeli stopere yeni sezon öncesinde de transfer tekliflerinin geldiği, ilk önce hedefinin mevcut kulübüyle görüşüp karar vereceği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.