Salı, Mayıs 21, 2013

U11 Şenliği'nde güzel görüntüler!

TFF tarafından resmi lig ilan edilmesinin ardından minik sporcuların lisanslı bir şekilde, puan mücadelesi vermeden yarıştığı U11 Miniminikler Ligi güzel görüntülere sahne oluyor.




Lisansların yetiştirilmemesinden dolayı bazı maçlar oynatılmazken, bazı oyuncular da takımları ile birlikte sahaya çıkmalarına rağmen, lisansları olmadığı gerekçesi ile müsabakada yer alma şanslarını gelecek haftalara bıraktılar.


 


Buna rağmen, ailelerin U11 Ligine yoğun bir katılım gösterdiği göründü. Birçok Kulübün başında A takım Antrenörleri vardı, yine takımların çoğunun başında maçlara gelen Kulüp Başkanları ilk defa resmi müsabakaya çıkacak miniklerin bu sevinçlerine ve heyecanlarına ortak oldular.


 


Sahalarda da güzel görüntüler vardı. Attıkları golden sonra çılgınca sağa, sola koşan minik sporcuların gol sevinçleri ve sıcak havaya rağmen sahada kazanmak için verdikleri mücadele görülmeye değerdi. Maçları kazananlar sevinirken, kaybedenleri teselli etmek Hocalarına, ailelerine veya rakiplerine düştü.


 


Bu ligde işleri en zor olanlar yine Antrenörler; ayakkabısının bağı çözülen, formasını şortunun içine sokamayan ve hatta burnu akan sporcu soluğu Hocasının yanında alıyor. Eyüpspor’un Alt Yapı Antrenörlerden İbrahim Keserel ise, futbolcularına ikinci devredeki taktiği suları yere dizerek anlattı. Sonra suları sporculara ikram etti…



 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.