Cumartesi, Mayıs 18, 2013

Silivrispor’dan eğitim atağı

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor Kulübü ilçede faaliyet gösteren tüm anaokullarında kullanılmak üzere boyama kitabı dağıttı.

Silivrispor Kulübü eski Başkanı Mustafa Saral’ın yaptırdığı ve dağıtımı da yeni Başkan İhsan Atun’a kalan Silivrispor logolu okul öncesi çocukların kullanımı için yaptırılan boyama kitaplarının dağıtımı önceki gün yapıldı. Görev dağılımının ardından yapılan ilk organizasyon olan anaokullarına boyama kitabı dağıtımı için Silivrispor Kulübü 2. Başkanı Süleyman Gençoğlu ve Kulüp Saymanı Recep Karaköy tarafından gerçekleştirildi. Her iki yönetici de ilk olarak Şerife Baldöktü Anaokulu’nu ziyaret ederek boyama kitaplarını dağıttılar bu okulun ziyaretinin ardından Güli Çocuk Yuvası, Maşalacı Anaokulu ve Yıldız Çocuk Kreşi’nde dağıtım yapıldı.

Çalışmalarımız devam edecektir
Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulübü 2. Başkanı Süleyman Gençoğlu; “Biz Silivrispor olarak ismimizin sadece futbolla anılmasını istemiyoruz. Biz ve bizim kulüplerin geleceğinin temellerinin atıldığı ana yetiştirici konumunda olan ana okul ve kreş düzeyinde de çalışmalarımız olacaktır. Bu ve bunun gibi çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...