Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Silivri, Kıbrıs maçının galibi dostluk oldu

Her yıl düzenli olarak Kıbrıs’ta organize edilen turnuvada ilçemizi temsil eden Silivrispor Veteranları önceki gün Kıbrıs’ın Gönyeli Masterlerini misafir etti.


Silivrispor Veteranları Dernek Başkanı Turgay Sezginer’in ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam’ın misafir ettiği takım ile Selimpaşa Karasu Tesislerinde bir dostluk maçında bir araya geldiler. Gerçek anlamda bir futbol ziyafeti şeklinde oynanan maç konuk ekibinin 4-3 üstünlüğü ile tamamlandı. Kıbrıs Gönyeli Mesterlerinin ilçeye gelmesinde en büyük pay sahibi olan Silivrispor Veteran takımı oyuncusu İlhan Tekin’in konuk takımı havaalanında Silivri’ye ve otellerine yerleşmesinden tüm organizasyonlarda yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.


Dostluklar pekiştirildi
Selimpaşa Karasu Tesislerinde oynanan maçta goller ise Ortaköylü oyuncu Oğuz Çilingiroğlu ve İlhan Tekin’den geldi. Maçın ardından Köfteci Osman’da köfte ziyafeti verildi. Karasu Tesislerinde oynanan ve 4-3 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan maçın ardından tüm takım Köfteci Osman’da bir araya gelerek gece boyuncu sohbet etme imkanı buldular. Kıbrıslı misafirler yemek sonrasında Silivrispor Veteran Derneği’nin Başkanı Turgay Sezginer’e teşekkürlerini sunarak bir plaket takdim etti. Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve Silivrispor Veteran takımı oyuncusu Candemir Yılmam’a da Kıbrıslı oyuncularının lisans numaralarının bulunduğu kronolojik bir kitap hediye etti. Son olarak Silivrispor’un unutulmaz kaptanlarından Hayrettin Atasoy’a Kıbrıs’a özgü motiflerle süslenmiş bir servis tabağı hediye edildi. Yenilen yemeğin ve yapılan sohbetlerin ardından Silivri Sahili’nde yürüyüş yapan Kıbrıs Gönyeli Veteran takımı İstanbul’da yapacağı diğer maçlar için hazırlık yaptı.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...