Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Sağlık Bakanı, İASKF'yi ziyaret etti

İASKF Orhan Saka Amatörler Evine, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu ziyarette bulundu. 19 Mayıs Pazar günü Sarıyer Devlet Hastanesi temel atma töreni için Sarıyer ilçesinde bulunan Sağlık Bakanımız İASKF Orhan Saka Amatörler Evi’ni de ziyaret etti.

İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, Sağlık Bakanımıza bizzat refakat ederken, İASKF Kurucuları ve Onur Kurulu Üyeleri Kemal Bektaş ve Orhan Saka da yapılan ziyarette hazır bulundu.  Ayrıca Genel Sekreter Ali M.Tanrıyaşükür, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Karaman ve Hasan Cevahiroğlu, As Başkan Cemalettin İnanç, Kulüplerle İlişkiler Sekreteri Hüseyin Koca ve Amatör Ligler Sorumlusu Osman Ünal da protokolde yer aldılar.  Daha sonra ise Sarıyer İlçesi Kaymakamı Sayın Ömer Karaman da protokole katıldı.


Sağlık Bakanımız ve ziyaret heyeti tadilatı biten Orhan Saka Amatörler Evi'ni gezdikten sonra, protokolle beraber yemek yedi. Yapılan görüşmede amatör sporcularımızın sağlık güvencesini teminat altına alan ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan antlaşmanın hayata geçmesi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu. Sağlık Bakanımızdan ileride yapılmak istenen diğer projeler ile ilgili de olumlu yanıtlar alındı. Yapılması planlanan projelere sıcak baktığını belirten Bakanımız, bu zamana kadarki çalışmaları için Genel Başkan Ali Düşmez’e teşekkür etti.


Yenilen yemeğin ardından Sayın Ali Düşmez Sağlık Bakanımıza ziyaretin anısına özel olarak yaptırılan bir plaket hediye etti. Ziyaretin ardından Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İASKF heyeti tarafından Orhan Saka Amatörler Evi girişinde toplu fotoğraf çektirilmesinden sonra iyi dilek temennileri ile uğurlandı.


KAYNAK: www.tffistanbul.org


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.