Salı, Mayıs 21, 2013

Pendik Uygulama avantaj elde etti

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları turnuvası maçında Milli Emlak Daire Başkanlığı ile Pendik Uygulama Müdürlüğü karşılaştılar.



Bir üst tura çıkmak adına mücadele eden iki takımın zorlu mücadelesinden Pendik Uygulama Müdürlüğü 6-2 galip ayrılmasını bildi. Mor-beyazlı ekibin golleri Hakan Kızıldemir (penaltı), Burhan Aksu (3), Muhammet Başkan ve Fatih Kesici’den gelirken, Milli Emlak Daire Başkanlığı’nın sayılarını Erhan Aksoy ve Sait Bilgin kaydettiler.


Marmara Denetim, Boğaziçi’ni geçemedi
Günün son maçında gruptan çıkmayı garantileyen Marmara Denetim Müdürlüğü ile Boğaziçi Grup Başkanlığı karşılaştılar. Turnuvanın favori takımlarından olan Marmara Denetim Müdürlüğü’nde Turgay, Veysel ve Süleyman forma giymezken, keyifli ve çekişmeli geçen maç 4-4 sona erdi. Boğaziçi Grup Başkanlığı’nın gollerini Rahman Şentürk (2), Murat Gürsoy ve Hakan Sağır’dan gelirken, Marmara Denetim Müdürlüğü’nün gollerini Ertan, Mahir Öztürk, İsmail Çelik ve Selim Değer kaydettiler.


 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER

1 yorum:

İbrahim ÇELİK dedi ki...

Marmara Denetim Müdürlüğünü guruptan çıktığı için kutlar bu senede şampiyon olmasını dilerim.Marmara Denetim Müdürlüğü etibine selam ve sevgilerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.