Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Öz Espiye Belediyespor, BAL'da devam edecek

Giresun'da Bölgesel Amatör Lig Baraj maçında Öz Espiye Belediyespor, 3-3 biten maçın sonrasında penaltılarla Görelespor'u 6-5 yendi ve BAL'da kaldı.

Saat 15.30’da başlayan ve büyük bir çekişmeye neden olan iki temsilcimizin bu zorlu mücadelesinden kazançlı çıkan taraf Öz Espiye Belediyespor olduSaat 15.30’da başlayan ve büyük bir çekişmeye neden olan iki takımın bu zorlu mücadelesinden kazançlı çıkan  taraf Öz Espiye Belediyespor oldu. Öte yandan, baraj maçında penaltı atışları sonunda Bölgesel Amatör Lig hayali sona eren Görelesporlu futbolcular ve taraftarlar, Giresun Atatürk Stadı’nı terkederlerken büyük üzüntü yaşadılar.


STAT:
Giresun Atatürk
HAKEMLER:
Mehmet Güngör, Mesut Kük, Kahraman Kalyoncu (Kocaeli Bölgesi)
ÖZ ESPİYE BELEDİYESPOR:
Ömer **, Ünal **, Şaban ***, Murat Yıldız ***, Engin Özel ***, Cihan **, Cüneyt ** (Dak. 72 Soner **), Seyit ** (Dak. 46 Muhammet ***), Ali Fuat ***, Murat Kara ** (Dak. 60 Çağatay **) Temel Gül ***
GÖRELESPOR:
Ahmet **, Hasan Danacı **, Fehmi ***, Burak ***, Emrah Işkın **, Harun ** (Dak.50 Gökhan **), Emrah Karubul ***, Furkan ** (Dak. 46 Burhan Nebioğlu ***), Sercan Kaya ***, Serkan **, Cihan * (Dak. 33 Ümit **)
SARI KARTLAR:
Murat, Ömer, Temel, Ali Fuat (Öz Espiye Belediyespor), Burhan, Hasan, Ümit, Sercan, Cihan (Görelespor)
GOLLER:
Dak. 17 Murat Kara, Dak. 75 Engin Özer, 90+2 Temel Gül (Öz Espiyespor), Dak. 47 Harun, Dak. 57 (pen) Emrah Karabul, Dak. 90 +3 Burak (Görelespor)
PENALTILAR:
Şaban, Muhammet, Çağatay, Soner, Murat Yıldız, Ömer (Espiye), Emrah Karabul, Serkan, Gökhan, Burak, Hasan (Görelespor)
P. KAÇIRANLAR:
Fehmi ve Ümit (Görelespor), Cihan (Öz Espiyespor)  


KAYNAK: www.tireboluexpress.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...