Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Leventspor, Mimarsinan'ı farklı mağlup etti

İstanbul U19/2.Ligi 13.Grup'ta Leventspor, Mimarsinan deplasmanına konuk oldu. Sabah saat 09.00'da başlayan mücadeleyi Leventspor 5-1 kazanarak puanını 7'ye yükseltti. Galibiyeti getiren golleri Metin, Emirhan(3) ve Emre kaydetti.


Karşılaşmanın 5.dakikasında sağ kanattan Metin köşe vuruşunu kullandı. Doğrudan kaleye giden topa Fahri müdahale etti ama top filelere gitti:0-1. 8.dakikada sağ kanattan topu hücüma taşıyan Halis'in pasında Yaşar'ın şutunu Onur kurtardı. 16.dakikada Okan orta alandan serbest vuruşu kullandı. Kalecinin kontrolsüz çıkışında Emre topu aşırttı ama kaleci Fahri topa dokunarak topu kornere çeldi.18.dakikada sol kanattan Metin savunmanın arkasına müthiş bir top attı. Emirhan topu güzel kontrol etti ve ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak farkı 2'ye çıkarttı:0-2. 34.dakikada Emirhan sağ kanatta buluştuğu topa çizgi üzerinden yerden ortasını yaptı, Emre gelişine şutunu attı ve fark 3'e yükseldi. Golden sonra maçın hakemiyle girdiği diyalog sonrasında Muzaffer direk kırmızı kart gördü. İlk yarıyı Leventspor 3-0 önde tamamladı.


59.dakikada Emirhan ceza sahası içinde sol ayağıyla sert ve düzgün vurdu ve skor 4-0'a geldi.67.dakikada verilen su molasının ardından serbest vuruşla oyun başladı. Furkan'ın kullandığı serbest vuruşta Ali topa dokundu ve skor 4-1 oldu.


Emirhan güzel başladı ve güzel tamamladı
74.dakikada sol kanattan ceza sahasına gönderilen topa Emirhan kaleciden önce ayağını soktu ve topu kazandı. Kaleciyi oyun dışı bıraktıktan sonra yine sol ayağıyla topu kaleye gönderdi ve kendisinin 3.takımının 5. golünü kaydetti. Golden sonra yardımcı hakemin uyarısı ile Muhammet de Mimarsinan takımında kırmızı kart gördü. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadeleyi Leventspor 5-1 kazandı ve puanını 7'ye yükseltti.


STAT: Fatih Belediyesi Mimarsinan
HAKEMLER: Mikail Kabak, Hakan Karaburunoğlu,M.Alper Üçtepe
MİMARSİNANSPOR:Fahri, Murat, Muzaffer, Yunus Emre, Muhammed, Ali, Muhammet Baki, Alican, Harun, Halis(Dk.57 Abdulkadir), Yaşar(Dk.33 Furkan)
LEVENTSPOR: Onur, Harun, Berat, Dinçer(Dk.67 Uğur), Okan, Batuhan(Dk.68 Hasan), Burak, Metin, Emre(Dk.62 Batuhan Kubilay), Emirhan, Azat
GOLLER: Dk.67 Ali / Dk.5 Metin, Dk.18, 59 ve 74 Emirhan, Dk.34 Emre
SARI KARTLAR: Dk.7 Emre, Dk.68 Batuhan (Leventspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.34 Muzaffer, Dk.74 Muhammet (Mimarsinanspor)


 


13.GRUP TOPLU SONUÇLARI
Mimarsinan-Levent: 1-5
Kocasinan Site-Seyrantepe Of: 3-4
GOP. Taşköprü-Bakırköy Kartaltepe: 5-2
Etilerspor(BAY)


 


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...